Όλο το χρονικό της σύλληψης του συνοριοφύλακα και του επιχειρηματία με τα 100 (και πλέον) κιλά κάνναβης - OlaDeka

Όλο το χρονικό της σύλληψης του συνοριοφύλακα και του επιχειρηματία με τα 100 (και πλέον) κιλά κάνναβης

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από χθες το πρωί η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει θέσεις και ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη αφού υπάρχει η πληροφορία για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που πρόκειται να περάσει από την Καστοριά.

Η δίωξη έχει στηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Καστοριάς και ελέγχει τους πάντες. Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι το μπλόκο στους Αμπελόκηπους σταματάει για έλεγχο ένα τζιπ suzuki με φορτωμένο τρέιλερ. Κάποιοι αστυνομικοί αναγνωρίζουν τον συνάδελφο τους συνοριοφύλακα που οδηγεί το όχημα και μετά από λίγο του επιτρέπουν να φύγει αλλά τον παρακολουθούν.

Ο συνοριοφύλακας στρίβει και κατευθύνεται σε έναν δρόμο που οδηγεί στην επιχείρηση του φίλου του με σιδηρικά. Όταν το αυτοκίνητο μπαίνει στον αύλιο χώρο της επιχείρησης, οι άντρες της δίωξης ξεκινούν δράση και συλλαμβάνουν τον συνοριοφύλακα. Την ίδια στιγμή ο επιχειρηματίας που αντιλαμβάνεται τι γίνεται μπαίνει σε ένα άσπρο όχημα γνωστού του, και τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα όμως, άντρες του ΑΤ Άργους Ορεστικού συλλαμβάνουν και τον επιχειρηματία πλησίον του χωριού Αυγή.

Σε έρευνα που έγινε εκ των υστέρων σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι στο σπίτι του συνοριοφύλακα βρέθηκαν και δύο καλάσνικοφ.

Οι κρατούμενοι προφανώς θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι και θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση τους και για τυχόν αίτημα προθεσμίας απολογίας.

Αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι ο εισαγγελέας θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δύο κρατούμενους έτσι ώστε να συνεχιστεί σε βάθος η έρευνα για το θέμα που αναστάτωσε όλη την Καστοριά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η πολύ μεγάλη ποσότητα κάνναβης που κατασχέθηκε αφορά σε μεγάλο κύκλωμα και ότι δεν μπορεί να είναι δουλειά μόνο δύο ατόμων.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria