Τώρα στο oladeka μπορείτε να κάνε Like ή Dislike στα σχόλια - OlaDeka

Τώρα στο oladeka μπορείτε να κάνε Like ή Dislike στα σχόλια

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ oladeka.com

like-dislike

Μέχρι τώρα η πρωτιά και η μοναδικότητα του oladeka.com σε θέματα ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου ήταν έτσι κι αλλιώς αδιαπραγμάτευτο θέμα στην αμφίδρομη επικοινωνία των επισκεπτών μας. Το δηλώνουμε σε κάθε μας συζήτηση, οι απλοί πολίτες δεν έχουν ούτε τα μικρόφωνα καθημερινά στη διάθεση τους, ούτε αισθάνονται πάντα ισχυροί να αντιπαρατεθούν προσωπικά και επώνυμα μέσα στη δίνη της βιοπαλαιστικής καθημερινότητας τους, με το θηρίο των εξουσιαζόντων της πολιτικής, της διοίκησης και του κράτους. Για αυτό σας δίνουμε χώρο στη δημοσια συζήτηση για τα θέματα που αφορούν όλους μας. Χωρίς να σημαίνει ότι με αυτό υιοθετούμε και ενστερνιζόμαστε κάθε άποψη. Το σχόλιο, η επευφημία, η αντίδραση και η ευθύνη ανήκει στον σχολιάζοντα και όχι στο μέσο στο οποίο καταθέτει το σχόλιο.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν για όλα τα σχόλια που γίνονται στο facebook θεωρούσαμε υπεύθυνο το συγκεκριμένο social media! Παρόλα αυτά, όπως γράφουμε στο πεδίο σχολιασμού:  «…διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.»

Σήμερα εγκαινιάζουμε κάτι καινούριο στην κοινωνική μας παρέα. Την δυνατότητα Like ή Dislike στα σχόλια που εσείς καταθέτετε στα άρθρα μας. Με αυτά ευελπιστούμε να ενισχύσουμε την κονωνική έκφραση και να δώδουμε τη δυνατότητα σε σας να δείξετε με τι συμφωνείτε κα ιμε τι διαφωνείτε από όλα όσα γράφονται στα σχόλια.

Καλό βόλι…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria