Τρία νέα ενημερωτικά έντυπα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 - OlaDeka

Τρία νέα ενημερωτικά έντυπα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020

Εκδόθηκαν από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού τρία (3) νέα ενημερωτικά έντυπα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο και της συμμετοχής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

1.Το έντυπο “ΕΣΠΑ 2014-2020 Fact Sheet” περιέχει τη γενική πληροφόρηση για τη δομή του νέου ΕΣΠΑ

2. Το έντυπο “Προσκλήσεις ΕΣΠΑ 2014-2020” αποτυπώνει τον προγραμματισμό έκδοσης προσκλήσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, την αγροτική ανάπτυξη κ.α., για το επόμενο διάστημα.

3. Το έντυποΧρηματοδότηση επιχειρήσεων – Χρήσιμος Οδηγός για την Ανάπτυξη” καταγράφει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία χρηματοδότησης για την ενίσχυση της καινοτόμας και υγιούς επιχειρηματικότητας (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, απευθείας χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ).

Και μια διόρθωση: Εκ παραδρομής στο 2ο φυλλάδιο “Προσκλήσεις ΕΣΠΑ 2014-2020”, στη σελίδα 11, που αφορά στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΡΑ) αναφέρεται ότι για την πρόσκληση «Παρεμβάσεις Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού για την Αξιοποίηση του Δημόσιου Τουριστικού Ενδιαφέροντος» η υποβολή προτάσεων λήγει στις 31/12/2016. Το σωστό είναι ότι η πρόσκληση έχει κλείσει.

Μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στην πρώτη σελίδα του siteespa.gr

(τρία κόκκινα μπάνερ με τους σχετικούς τίτλους ) 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria