ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ - OlaDeka

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΛΚ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κεντρικό θέμα ήταν «ο ρόλος των Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της Προσφυγικής Κρίσης: Η κοινή μας πρόκληση, η συλλογική μας απάντηση».

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Καστοριάς κ.Ανέστης Αγγελής ο οποίος είχε προσωπική συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Ανέστη Αγγελή στην Αθήνα για περαιτέρω ανάπτυξη της ατζέντας της συζήτησης που ξεκίνησε ανάμεσα στους δύο άντρες χτες στη Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη αυτή στην πρωτεύουσα όμως, μάλλον θα συνδυαστεί και με ένα άλλο κορυφαίο ραντεβού για τον δήμαρχο Καστοριάς. Αυτό αφορά σε κλεισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως δεν διέψευσε ο δήμαρχος Καστοριάς την πιθανότητα να επαναδιεκδικήσει τη βουλευτική έδρα της ΝΔ στον ακριτικό  νομό, έτσι έκανε και τώρα όταν αφού πληροφορηθήκαμε τα νέα, τον ρωτήσαμε σχετικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στην Επιτροπή Περιφερειών με θέμα: «Ο ρόλος των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης: η κοινή μας πρόκληση, η συλλογική μας απάντηση», Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria