ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ - ΛΗΣΤΩΝ - ΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ - OlaDeka

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ – ΛΗΣΤΩΝ – ΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Μεταφέρονται στην Καστοριά

“Οι έρευνες φυσικά και απλώνονται σε μεγάλο φάσμα (επαναλαμβάνουμε εντός και εκτός) αλλά οι ειδικοί της αστυνομίας απ ότι φαίνεται βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται να πέσει σύντομα φως…” 

Με αυτή τη φράση κλείναμε το ανοιξιάτικο δημοσίευμα μας ΕΔΩ συμπληρώνοντας ένα άλλο άρθρο μας ΕΔΩ . Και τα δύο έδειχναν ότι υπήρχαν όλοι οι καλοί οιωνοί που επέτρεπαν να είμαστε αισιόδοξοι.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους από την Άνοιξη αρκετά στοιχεία. Τα καθοριστικό όμως ήταν γενετικό υλικό. Το DNA πρόδωσε τους δράστες. DNA από τρίχες και άλλο υλικό που βρέθηκε κυρίως στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι και όχι μόνο.

Στα χέρια της αστυνομίας υπήρχε όλο το υλικό που ταυτοποιούσε τους φερόμενους ως δράστες και οδήγησε τις εισαγγελικές αρχές  να εκδώσουν λίγες μέρες πριν ένταλμα σύλληψης. Σήμερα λοιπόν οι αστυνομικές αρχές προέβησαν στην σύλληψη.

Οι τρεις νεαροί ημεδαποί που συνελήφθησαν στην Αθήνα βρίσκονται στο δρόμο για την Καστοριά. Η προανάκριση, το έγκλημα και όλη η διαδικασία εξελίσσονται στον τόπο του εγκλήματος.

Πολλά τα ερωτηματικά για την ενημέρωση και την οργάνωση που είχαν οι φερόμενοι ως δράστες. Πως και γιατί επέλεξαν τον γουνοποιό ως στόχο, πως γνώριζαν τις λεπτομέρειες των διευθύνσεων του, τις καθημερινές του συνήθειες, τις διαδρομές του, τα λεφτά που είχε στην επιχείρηση του και πολλά άλλα ερωτήματα αναμένουν απαντήσεις.

Το επόμενο διάστημα στην Καστοριά προβλέπεται αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρον…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria