Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΝΗ - OlaDeka

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΝΗ

Στις 14 Οκτωβρίου 2013 εκλάπησαν 431 γουναρικά από την εταιρία MARCO VARNI – Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε έκτοτε προς την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης

14 Οκτωβρίου 2013. Άγνωστοι αφαίρεσαν από το εμπορικό κατάστημα Marco Varni 431 γουναρικά παραβιάζοντας τα χαράματα το κατάστημα και το σύστημα συναγερμού. Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε έκτοτε προς την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης. Ο Πέτρος Σμιξιώτης ρωτά στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τη σύλληψη τριών ημεδαπών που φέρονται να είναι οι δράστες στην υπόθεση Τσιφλικιώτη, αν η μοναδική μεγάλης αξίας κλοπή που δεν εξιχνιάστηκε έως τώρα, έχει πάψει να απασχολεί τις αρχές.

Ο ταξίαρχος γενικός της περιφερειακής γενικής διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας ανέφερε ότι οι συλληφθέντες για την υπόθεση Τσιφλικιώτη, δεν φαίνεται να σχετίζονται με άλλες εγκληματικές ενέργεις στην Καστοριά και πως καμία υπόθεση που δεν έχει πραγραφεί ως αδίκημα, δεν «κλείνει» για την αστυνομία. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευθύμιος Αμαραντίδης επανέλαβε στην συνέχεια ότι: «για την αστυνομία τίποτα και ποτέ δεν τελειώνει όπως ανέφερε και ο στρατηγός μας»

Δείτε στο video τα όσα λέχθησαν για το θέμα το οποίο αποτελεί σκοτεινή (και έντονη) παρένθεση στην ιστορία των εξιχνιάσεων εγκληματικών ενεργειών κατά επιχειρηματιών της γούνας:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria