Ολόκληρη η καμπανια της NAFA με τον άγγελο της Victoria Secret Angel Josephine Skriver - OlaDeka

Ολόκληρη η καμπανια της NAFA με τον άγγελο της Victoria Secret Angel Josephine Skriver

Επέστρεψε! Μετά απο έναν χρόνο γεμάτο γυρίσματα, δουλεύοντας με πελάτες όπως Balmain, Vero Moda, Kookai και αποκτώντας τα φτερά της ως μια απο τις νεότερες αγγέλους της Victoria’s Secret, η Josephine Skriver επιστρέφει ως το νέο πρόσωπο της Designer Campaign της NAFA για το 2016-2017.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη καμπάνια της NAFA έχει και ο τραγουδιστής και συνθέτης Alexander DeLeon.

CmNxAbGWMAId1RO

 “Η ανάδειξη της ποικιλίας των γουναρικών μας στον σύγχρονο καταναλωτή ήταν ο πραγματικός στόχος της φετινής καμπάνιας” είπε ο Cody Bokshowan, ο Creative Director της NAFA. “Είχαμε την χαρά να καλωσορίσουμε την Josephine στην ομάδα μας ξανά, καθώς και τον Alexander DeLeon για την φετινή καμπάνια, καθώς η Josephine και ο Alex αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου καταναλωτή – νέοι με την ικανότητα να επηρεάσουν με μια ευδιάκριτη αίσθηση του στυλ, οι οποίοι είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”

 Από επίσημη ένδυση μέχρι και αθλητισμό, τα ενδύματα στην καμπάνια 2016-2017 της NAFA παρουσιάζουν ένα εύρος απο στυλ που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας – κάτι που μπορεί να την συνοδεύσει απο ένα απλό γεύμα με φίλους, σε μια βραδινή έξοδο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το εγγενές μεγαλείο και την σοφιστικότητα της γούνας.

 Η πλήρης καμπάνια αποτελείται απο κάποια απο τα κορυφαία πρόσωπα στον κόσμο του σχεδιασμού γούνινων ενδυμάτων, όπως Michael Kors Collection, Oscar de la Renta και Gianfranco Ferré Furs by Mondialpelli. Ταλέντα δημιουργικότητας που λαμβάνουν μέρος σε αυτούς τους heavy-hitters της μόδας συμπεριλαμβάνουν ονόματα όπως Pologeorgis, Pink Tartan, BRASCHI, JARRET, Rindi, Fabio Gavazzi, Pajaro και Tosato 1928.

 “Παρόλο που κάθε σχεδιαστής έχει φέρει τις δικές του ή της μοναδικές ιδέες στην collection, μια άποψη που όλοι μοιράζονται είναι οτι κάθε ένδυμα έχει παραχθεί με κορυφαίας ποιότητας γουναρικά της NAFA” είπε ο Senior Vice President του μάρκετινγκ, Rob Cahill.

 Τα μινκ εκλεκτής ποιότητας της NAFA ενσωματώνουν και την κομψότητα και την ανησυχία στην “άιχμαλωσία” φυσικών τόνων, γοητευτικών αποχρώσεων του μαύρου και κλασικών αποχρώσεων mahogany και pearl. Silver fox, fisher, beaver, wild mink και racoon μαγεύουν σε δυναμικές αποχρώσεις του μπλε, γκρι και emerald green και teal.

 Η καμπάνια θα δημοσιευθεί σε περιοδικά όπως το ELLE, VOGUE, Noblesse, Fashion Collection και πολλά ακόμα, σε αξιοσημείωτες αγορές όπως Κίνα, Κορέα και Ρωσία καθώς και στην ανερχόμενη Ευρασιακή αγορά του Καζακστάν.

 Επίσης, ως μέρος της φετινής καμπάνιας, η NAFA παρουσίασε ένα αποκλειστικό video για την καμπάνια το οποίο ακολουθεί την Josephine καθώς μεταμορφώνεται απο γοητευτικό fashion model στον πραγματικό της εαυτό – έναν εαυτό που ενθουσιάζεται με την ιδέα να αλλάξει να φορέσει άνετο ρουχισμό και να συναντηθεί με τον σύντροφό της μετά απο μία μέρα στο στούντιο.

Victoria’s Secret Angel Josephine Skriver Returns for NAFA’s Fall Winter 2016-2017 Designer Campaign

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria