ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ TAP: Έρχονται μαύρα σύννεφα από Κλεισούρα - OlaDeka

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ TAP: Έρχονται μαύρα σύννεφα από Κλεισούρα

ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ TAP ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ!

Δεν τελειώνει η υπόθεση με τους τριγμούς που έχει δημιουργήσει η δεύτερη λίστα έργων της συμφωνίας με τον tap όπως παρουσιάζεται από άρθρα πολλών αθηναϊκών ενημερωτικών οργανισμών.

Εκτός του γεγονότος ότι έχει δημιουργηθεί πολιτική και κοινωνική αναστάτωση από τη συγκεκριμένη λίστα και το ρεπορτάζ συνεχίζεται, εκείνο που προέκυψε ως νέα θεωρία είναι πως η συγκεκριμένη λίστα διεύρεσε «εντέχνως» από τον tap προς διερεύνηση αντιδράσεων.

Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι αν έγινε κάτι τέτοιο, οι δημιουργοί αυτής της μεθόδευσης θα πρέπει να πήραν στα σοβαρά τα μηνύματα από την Καστοριά. Έτσι κι αλλιώς οι υπεύθυνοι του tap προφανώς έχουν μια εικόνα (ένα μικρό δείγμα τουλάχιστον) για το τι πρόκειται να συμβεί εάν τελικά μείνουν απ έξω βασικές περιοχές διέλευσης του αγωγού.

Και δεν πιστεύουμε να θεωρείται ότι η υπόθεση έκλεισε… Στο θέμα της Κλεισούρας (η οποία θα το ξαναπούμε έχει παραχωρήσει τον μεγαλύτερο διάδρομο μήκους 5.200 μέτρων) το… καζάνι βράζει.

Και αυτό σχετικά με τους αρχικούς φόβους των κατοίκων, ότι η αδικία έχει ρίζες στο δήμο Καστοριάς. Οι αρμόδιοι εκεί θεώρησαν ότι προτεραιότητα στα ανταποδοτικά του tap πρέπει να έχουν τα αρχοντικά και οι υποδομές του κέντρου της πρωτεύσουσας του νομού απ όπου φυσικά δεν θα περάσει κανένας αγωγός. Με αυτό το σκεπτικό άφησαν εκτός τις προτάσεις της Κλεισούρας σε ένα excel  κείμενο στα γραφεία του δήμου και θεώρησαν ότι τα προτεινόμενα έργα της Κλεισούρας (αλλά και άλλων δημοτικών ενοτήτων) θα περιμένουν στην αναμονή για να προταθούν ΜΟΝΟ(!) αν περισέψουν χρήματα από τα κεντρικά έργα!

Αυτό λέει το σημερινό ρεπορτάζ και αν αληθεύει, κύριε δήμαρχε, τα χθεσινά δημοσιεύματα στα οποία αναφερθήκατε στο δημοτικό συμβούλιο θα σας φανούν παιδική χαρά μπροστά στις αντιδράσεις που έρχονται από τους κατοίκους της παραμελημένης και αδικημένης από όλους σας Κλεισούρας!

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria