ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Το είδατε πουθενά αλλού εκτός από το oladeka;

karypidhs-fysiko-aerio-

Ο Θανάσης Μπατσόπουλος έχει σπάσει τα τηλέφωνα του desk στο oladeka.com… Ρε παιδιά, σήμερα ο Καρυπίδης και όλοι οι άλλοι μίλησαν για το ναυταθλητικό. Μόνο εγώ και σεις το καταλάβαμε; Σήμερα ο Καρυπίδης ανακοίνωσε τις συζητήσεις και τις μελέτες που γίνονται για να πάρουμε στην Καστοριά φυσικό αέριο! Μόνο εγώ και εσείς το καταλάβαμε; Τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτή την πόλη;

Κύριε Θανάση αν μη τι άλλο σε αυτή την πόλη υπάρχει καθεστώς. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Δεν μπορεί να είναι τυφλοί, χαζοί ή κουφοί κάποιοι. Απλά κάνουν του αόματους και τους κωφάλαλους. Όπου τους συμφέρει…

Δείτε τι είπε αυτολεξεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης σε ερώτηση της Θεοδώρας Κωτσοπούλου:

«Υπάρχουν τρεις αναμονές σε επίπεδο περιφέρειας. Ήδη έχουμε κάνει μια μελέτη ολοκληρωμένη την οποία θα παρουσιάσουμε και στα δημοτικά συμβούλια, που εξηγεί που μπορούμε να πάρουμε αέριο και πως μπορεί αυτό να είναι βιώσιμο. Είχα πει από την πρώτη στιγμή, και από την ενημέρωση που γινόταν συνεχώς μέσα από την μελέτη, ότι η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό μαζί  ως ένας ενιαίος ιστός, μπορεί να έχει αέριο και να είναι βιώσιμο το εγχείρημα. 

Συζητάμε και με την ΔΕΠΑ, σας δίνω και μια είδηση, το πως επιπρόσθετα μπορούμε να παρέμβουμε και να χρηματοδοτήσουμε να συσταθεί ένας φορέας αξιοποίησης αυτού του αγαθού (σ.σ. του φυσικού αερίου). 

Και μάλιστα συνομιλούμε και με τους Αζέρους και με τον TAP και με τη ΔΕΗ έτσι ώστε να δώσει και η ΔΕΗ έναν δικό της σχεδιασμό πως μπορεί να αξιοποιήσει ένα τέτοιο αγαθό. Δεν μένουμε δηλαδή πίσω από τις εξελίξεις, δρομολογούμε τις εξελίξεις.» 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria