ΕΠΣ Καστοριάς: Η ανάλυση και οι σκόρερ των αγώνων Κυπέλλου της Β’ φάσης – Τα ζευγάρια της Γ’ φάσης - OlaDeka

ΕΠΣ Καστοριάς: Η ανάλυση και οι σκόρερ των αγώνων Κυπέλλου της Β’ φάσης – Τα ζευγάρια της Γ’ φάσης

Την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, μετά τα σημερινά έξι ματς, εξασφάλισαν : Η “Αστραπή” Μεσοποταμίας, ο “Μέγας Αλέξανδρος” Καλλιθέας, ο Παναργειακός, η “Δόξα” Αμπελοκήπων, ο “Ηρακλής” Πολυκάρπης και η ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Η Β’ φάση ολοκληρώνεται αύριο με τις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις : Νέστωρ Νεστορίου – ΑΓΣΚ Καστοριά και ‘’Κεραυνού’’ Χιλιοδένδρου – Γράμμου’’ Μαυροχωρίου.

ΠΑΟ Καλοχωρίου – ’’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας    0-11

‘’Καταιγίδα’’ ήταν ο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ στην εκτός έδρας αναμέτρησή του στο Καλοχώρι, κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ, τον οποίο και ‘’ισοπέδωσε’’ με το εμφατικό σκορ 0-11!!!

Χατ-τρικ για τους ‘’κυανοκίτρινους’’ σημείωσαν οι : Μπάτζιος (42’, 45’ και 61’) και Μιχιτσόπουλος (47’, 56’ και 78’).

Δύο φορές, ωστόσο, σκόραρε ο Τσαμτσάκης (35’ και 65’), ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι : Παπαδόπουλος (24’), Ευαγγέλου (53’) και Πρωτόγερος (77’).

 

‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης – ’’Εθνικός’’ Βασιλειάδας        7-0 

Σε ρυθμό προπόνησης ο ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης επιβλήθηκε άνετα του ‘’Εθνικού’’ Βασιλειάδας, με το ευρύ σκορ 7-0, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.

Ο Στασινόπουλος σημείωσε χατ-τρικ (12′, 42′ και 47′), ενώ από δύο γκολ σημείωσαν οι : Μήλιος (15’ και 27’) και Νικολόπουλος (25’ και 52).

 

‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων – ’’Δόξα’’ Κορησού            6-1

Μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, επικρατώντας εύκολα της ‘’Δόξας’’ Κορησού με το επιβλητικό σκορ 6-1.

Οι ‘’μαυραετοί’’ της Κορησού πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κουζίνα στο 18’ (0-1), ενώ για τους γηπεδούχους δύο γκολ πέτυχε ο Δρανιτσάρης (40’ και 67’) και από ένα οι : Μιχαλόπουλος (23’), Νικολάου (44’), Σιοπόβου (72’) και Νικολάου (90’).

 

ΑΕ Γραμμοχωρίων – ”Ελπίδες’’ Μεσοποταμίας       2-0

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις κι ευκαιρίες, η ΑΕ Γραμμοχωρίων κατάφερε με δύο γκολ που πέτυχε (ένα σε κάθε ημίχρονο) να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισής της, επικρατώντας δίκαια με σκορ 2-0, με γκολ που πέτυχαν ο Παπαδάμου στο 15’ και ο Γαλάτης στο 76’.

 

Κρόνος – Παναργειακός     2-3 Παράταση (2-2 κ.α.)

Της… ανατροπής έγινε στο γήπεδο της Κολοκυνθούς, στο ματς του Κρόνου με τον Παναργειακό, στο οποίο ενώ οι ‘’κοκκινόμαυροι’’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ 0-1 στο 4’ με τον Βασιλειάδη, στη συνέχεια βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 έως το 81’, ύστερα από γκολ του Πετρόπουλου (63’) και Τήλιου (71’).

Στο 81’, ωστόσο, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα… ίσα (2-2) με τον Γαϊτανάκη και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, διάστημα στο οποίο ο Μήλιος στο 113’, έσωσε την… παρτίδα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-3

’’Ομόνοια’’ Βογατσικού – ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας  1-5

Ανώτερη η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας πέρασε νικηφόρα από το ανακαινισμένο γήπεδο του Βογατσικού επικρατώντας άνετα της τοπικής ‘’Ομόνοιας’’ με σκορ 1-5.

Δύο γκολ για τους ‘’κιτρινόμαυρους’’ σημείωσε ο Τσακλίδης (10’ και 28’) και από ένα οι : Ταρέλι (23’), Γρηγοριάδης (74’) και Καρανάσιος (88’). Τέλος, το γκολ της τιμής για την ‘’Ομόνοια’’ σημείωσε ο Κυριζάκης στο 73’ μειώνοντας σε 1-3, ενώ στο 83’ με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αναγνωστόπουλος.

 

Τα ζευγάρια της Γ’ φάσης

‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας – Παναργειακός

ΑΓΣΚ Καστοριά ή ‘’Νέστωρ’’ Νεστορίου – ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης

‘’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου ή ‘’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου – ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων

‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας – ΑΕ Γραμμοχωρίων

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria