ΕΛΓΑ – Άργος Ορεστικό: Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών - OlaDeka

ΕΛΓΑ – Άργος Ορεστικό: Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών

Καλούνται οι παραγωγοί της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Λακκωμάτων, των οποίων η καλλιέργεια φασολιών, υπέστη ζημιά από την πλημμύρα, λόγω της υπερχείλισης ποταμού, την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016, να προσέρχονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού κ. Ανδρέα Δόσα, και στην Ανταποκρίτρια ΕΛ.Γ.Α. των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Λακκωμάτων κα Όλγα Ζήση, προκειμένου να υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις ζημιάς.

Οι δηλώσεις ζημιάς αφορούν την ανωτέρω καλλιέργεια της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Λακκωμάτων, από το συγκεκριμένο ζημιογόνο αίτιο.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων ζημιάς είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 (23-09-2016).

Οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά :Ολοκληρωμένο 2016 (στο οποίο να έχουν δηλωθεί τα αγροτεμάχια των ζημιωθέντων καλλιεργειών),

  • Ταυτότητα,
  • Βιβλιάριο τράπεζας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού, κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 2467351327), και στην Ανταποκρίτρια ΕΛ.Γ.Α. των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Λακκωμάτων, κα Όλγα Ζήση (τηλ. 2467351319).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria