Δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να γίνουν νέοι αγρότες - OlaDeka

Δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να γίνουν νέοι αγρότες

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016

Ως 5 Οκτωβρίου ανοίγει ξανά το ΟΣΔΕ, μόνο για όσους επιθυμούν και δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν δήλωση καλλιέργειας για να ενταχθούν στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών 2016

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), όσοι νέοι και νέες (κάτω των 40 ετών) επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των νέων αγροτών για το 2016 και δεν πρόλαβαν να κάνουν δήλωση καλλιέργειας τον Ιούλιο του 2016, έχουν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου μία δεύτερη ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΑΑΤ, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο πρόγραμμα νέων αγροτών 2016 ότι μπορούν να προσέλθουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή στα κατά τόπους Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, έως τις 05.10.2016, και να υποβάλλουν Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης για το έτος 2016, εφόσον δεν έχουν ακόμα υποβάλλει.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι οι νέοι, ηλικίας κάτω των 40 ετών και το ποσό ενίσχυσης, το οποίο δεν συνδέεται με την πραγματοποίηση συγκεκριμένων δαπανών, ανέρχεται ως τις 22.000 Ευρώ.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν μία κατάλληλα προετοιμασμένη, από γεωπόνο – μελετητή, δήλωση καλλιέργειας που θα τους δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλουν έναν επιτυχημένο φάκελο υποψηφιότητας.

 

Δρ. Δημήτρης Νάτος

Γεωπόνος – Μελετητής

Διδάκτορας Αγροτικής Οικονομίας, Γεωπονική Σχολή ΑΠΘ

natos.gr

 

Το γραφείο του γεωπόνου-μελετητή Δημήτρη Νάτου (Πτολεμαίων 3, Καστοριά, 2467025043/6972705625) προσφέρει δωρεάν ενημέρωση για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών 2016.

Προετοιμασία για τη σύνταξη ενός επιτυχημένου φακέλου υποψηφιότητας καθώς και αποτελεσματική τεχνική στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria