Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και StartUpGreece "JoinForces": Πρόσκληση σε δυνητικούς & νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους - OlaDeka

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και StartUpGreece “JoinForces”: Πρόσκληση σε δυνητικούς & νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

Ξεκίνησε με επιτυχία η Πρωτοβουλία “JoinForces” του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η έναρξη της, πραγματοποιήθηκε κατά την 81η ΔΕΘ 2016με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ως χορηγοί σημαντική βοήθεια σε δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-up επιχειρηματίες, για να αναπτύξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece συμμετέχουν αρχικά επτά (7) μεγάλες επιχειρήσεις-Οργανισμοί, που σε πρώτη φάση θα στηρίξουν πάνω από 100 δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-Up επιχειρηματίες.

Οι χορηγοί θα παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής – καθοδήγησης και άλλες παροχές, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Οι πρώτες μεγάλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece είναι:

Να σημειωθεί, ότι στην Πρωτοβουλία προστίθενται συνεχώς νέες εταιρείες, όπως η Businesswith, η Masterphone, η ALERTit, η Redcall, η Redware, η IP Consultants, η Stellar Light.

Πως λειτουργεί;

O ενδιαφερόμενος εγγράφεται ως μέλος της κοινότητας του StartupGreece (Login) και αρκεί να δηλώσει ενδιαφέρον επιλέγοντας το κουμπί «Με ενδιαφέρει». Από αυτό το σημείο και έπειτα ο χορηγός θα ειδοποιηθεί για τους ενδιαφερόμενους και θα επιλεγούν οι ωφελούμενοι της χορηγίας σύμφωνα με τον τρόπο επιλογής που έχει επιλέξει.

Διευκρινίζεται ότι το σύστημα χορηγιών του StartUpGreece δεν εμπλέκεται στη φυσική μεταφορά των χορηγιών από το χορηγό στον ωφελούμενο, ούτε φέρει οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.

Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θ. Τζάκρη, ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για τη συνεισφορά τους σε αυτή τη σημαντική Πρωτοβουλία καιαπευθύνει κάλεσμα σε δυνητικούς και νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις χορηγίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το startupgreece.gov.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria