Α.Σ.Παναργειακός - Α.Ο.Κάστωρ 3-2 (1η φάση αγώνων κυπέλλου) - OlaDeka

Α.Σ.Παναργειακός – Α.Ο.Κάστωρ 3-2 (1η φάση αγώνων κυπέλλου)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς πήρε το Σάββατο 03/09 ο Α.Σ.Παναργειακός, νικώντας τον Α.Ο.Κάστωρ με σκορ 3-2. Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα απ’ τον διαιτητή κ.Στυλιάδη.
    Ο Α.Σ.Παναργειακός προηγήθηκε με γκολ του Βασιλειάδη Λευτέρη στο 20ο λεπτό, ύστερα από άψογα

εκτελεσμένη κομπίνα σε κερδισμένο φάουλ έξω απ’ την περιοχή του Κάστορα.  Στο 32ο λεπτό ο Παναργειακός έκανε τα τέρματα του δύο, με πλασέ του Χρήστου Ορφέα και ύστερα από ασίστ του Γιάννη Λάκη. Ο Α.Ο.Κάστωρ μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 58ο λεπτό με ωραία εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την περιοχή. Στη συνέχεια και ενώ προηγουμένως ο Γιάννης Λάκης είχε δοκάρι για τον Παναργειακό, ο Κέβιν Βρέστα πέτυχε το 3-1 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό, δίνοντας αέρα νίκης στο σκορ για τον γηπεδούχο. Στη συνέχεια η ομάδα του Κάστορα εκμεταλλευόμενη
την αδράνεια της άμυνας του Παναργειακού πέτυχε σε αντεπίθεση το 3-2 υπενθυμίζοντας στους γηπεδούχους ότι το ματς δεν είχε τελειώσει ωστόσο αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

     Ο κ. Νικολαίδης που έδινε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα εντολές στους παίχτες του, παρέταξε στην αρχική εντεκάδα τους Αζέμη, Δηνάδη, Στασινόπουλο, Βασιλειάδη, Σιανή, Ιωάννου, Ιωαννίδη, Βρέστα, Μήλιο Π., Χρήστου και Λάκη. Ως αλλαγές πέρασαν στον αγώνα οι Μάτσιας, Μήλιος, Ηλιόπουλος Μιχάλης (προσφάτως αποκτηθέντας παίχτης του Παναργειακού) και Αντωνιάδης,
Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε απ’ τον διαιτητή να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό έναν απ’ τους πιο πιστούς οπαδούς του Παναργειακού, τον κ. Ντόρτση Γεώργιο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria