Ο Γραμματέας της ΠΟΣΥΦΥ Γιάννης Τοτονίδης για το σχόλιο του Διαμαντόπουλου για την Αστυνομία - OlaDeka

Ο Γραμματέας της ΠΟΣΥΦΥ Γιάννης Τοτονίδης για το σχόλιο του Διαμαντόπουλου για την Αστυνομία

«Υπηρετούμε την κοινωνία και προάγουμε αρχές και αξίες. Αυτές που εσείς δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε έστω και στον μικρότερο βαθμό απο το τυχαίο γρήγορο πέρασμα σας από το ελληνικό κοινοβούλιο»

Απολύτως καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες αστυνομικών που προσβάλουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και εμάς τους ίδιους που υπηρετούμε σε αυτό και προάγουμε το αίσθημα ασφάλειας. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο κύριος Διαμαντόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που μας ρίχνει στην πυρά.

Οχι κύριε Διαμαντόπουλε. Δεν είναι έτσι. Υπηρετούμε την κοινωνία και προάγουμε αρχές και αξίες. Αυτές που εσείς δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε έστω και στον μικρότερο βαθμό απο το τυχαίο γρήγορο πέρασμα σας από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα που συμμετείχε σε αυτη την κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας να ισοπεδώνει τα πάντα. Ο Έλληνας αστυνομικός ειναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στην υπεράσπιση του δικαίου και της ασφάλειας της κοινωνίας. Οποιαδήποτε περιστατικά εγκληματικών ενεργειών απο αστυνομικούς άμεσα καταδικάζονται απο το σύνολο των ενστόλων και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Η γενικευμένη ισοπεδωτική αντίληψη σας για το περιστατικό θίγει όλους εμάς που υπηρετούμε με αξιοπρέπεια και επαγγγελματισμό σε αυτό που ορκιστήκαμε. Όρκος κύριε Διαμαντόπουλε !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria