KAΣΤΟΡΙΑ - Συνεχίζει στην Super League ο Ιορδάνης Δημητριάδης - OlaDeka

KAΣΤΟΡΙΑ – Συνεχίζει στην Super League ο Ιορδάνης Δημητριάδης

Μία ακόμη χρονιά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας θα βρίσκεται το εκλεκτό μέλος  της Καστοριανής  διαιτησίας.
Τα ονόματα των  «εκλεκτών» βοηθών διαιτητών για την νέα σεζόν 2016-17 δόθηκαν στη δημοσιότητα  την Πέμπτη ( 11/8 )  μ’ αυτό του Ιορδάνη Δημητριάδη  να στέκεται… καμαρωτό σε περίοπτη θέση, συνεχίζοντας να κρατάει την Καστοριανή   διαιτησία στο κορυφαίο επίπεδο για ακόμη μία χρονιά.
Σπουδαία επιτυχία, τόσο για τον ίδιο Δημητριάδη , όσο, βεβαίως και για την ΕΠΣ Καστοριάς  και την Επιτροπή Διαιτησίας, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν  σε μεγάλο βαθμό τον άξιο εκπρόσωπό μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιορδάνης Δημητριάδης , συμπεριλαμβάνεται  κανονικά στους πίνακες αξιολόγησης  βοηθών διαιτητών της Super League που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη ( 11/8 ) κάτι αναμενόμενο, αφού πραγματοποίησε την χρονιά που μας πέρασε  και πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια από τότε που ανέβηκε στην  Super League  ,  εξαιρετικές διαιτησίες ως βοηθός . Πλέον Ιορδάνης Δημητριάδης  θεωρείται από τους πιο έμπειρους Έλληνες βοηθούς, αφού θα βρίσκεται στον πίνακα αξιολόγησης της Super League, για 7ο  συνεχόμενο χρόνο , κάτι που αποδεικνύει ότι με θέληση, σκληρή δουλειά και καθημερινή προπόνηση οι κόποι και οι προσωπικές θυσίες ανταμείβονται.

Εκτός του Ιορδάνη Δημητριάδη ο Νομός Καστοριάς θα έχει ακόμη δύο εκπροσώπους στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στον χώρο της διαιτησίας με τους Συμεών Σπύρου και Γρηγόριο Ρόντση να συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας , επιβραβεύοντας έτσι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το αξιόλογο έργο που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι δύο Καστοριανοί πρώην διαιτητές.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Νομός Καστοριάς μπορεί να έχει και άλλους εκπροσώπους σε διαιτητικό επίπεδο καθώς , κρατήθηκαν κενές θέσεις για όσους δεν πέρασαν τα τεστ ή δεν έτρεξαν. Στα τεστ συμμετέχουν και οι επίσης αξιόλογοι διαιτητές από την Καστοριά Φώτιος Φωτιάδης , Στυλιανός Κεντζιόπουλος, Βασίλειος Σιδερίδης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria