Ο Αγγελής πέφτει από μέσα με βυζαντινές ραδιουργίες της αυλής - OlaDeka

Ο Αγγελής πέφτει από μέσα με βυζαντινές ραδιουργίες της αυλής

ΜΕΘΟΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΘΟΡΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ

Εκτός του γενικού αρνητικού κλίματος για την εικόνα του δημάρχου που αποτυπώνεται στη κοινή γνώμη, εκτός της εκτίμησης που βαίνει προς καθιερωμένη άποψη ότι τα πάντα καταρρέουν, το κλίμα είναι τραγικό και όσον αφορά στη συννοχή στο εσωτερικό της ομάδας του Ανέστη Αγγελή.

Όλα όσα θα αποτελούσαν ευχή και προσδοκία για έναν εχθρό του δημάρχου, σκιαγραφούνται έντονα πια στο δημοτικό εκράν.

Χυδαίες και υβριστικές επιθέσεις οι οποίες απαντώνται με ηττοπάθεια και ανεπάρκεια, φήμες για πρόωρες δημιουργίες ομάδων και αίσθηση ότι ο συνδυασμός που διοικεί είναι ο πλέον εύκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει ανανεωμένη έχοντας αναπτύξει ισχυρά αντίδοτα στους πολέμιους της και οι περιβόητοι…έγκριτοι δημοσιογράφοι έχουν μοιραστεί σε ομάδες. Άλλοι κάνουν χάζι με το βυζαντινό παρασκήνιο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και άλλοι συμμετέχουν στη εξύφανση και την ανάπτυξη του σατανικού αυτού σχεδίου που προχωρά με γρηγορότερους ρυθμούς από εκείνους της μετάστασης της επάρατου νόσου.

Άνθρωποι υπεράνω υποψίας, αδέλφια με αγωνιστικά προσωπεία, στελέχη, φίλοι και επικοινωνιακοί συμβουλάτορες που έχουν κολλήσει σαν βδέλλες στο πολιτικό σαρκίο του ανύποπτου δημάρχου, πίνουν αίμα και τον αποδυναμώνουν με λογαριθμική πρόοδο.

Όλοι αυτοί βέβαια ανήκουν σε ξεχωριστές φατρίες με διαφορετικά κίνητρα.

Α) ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. Σε αυτούς ανήκουν οι έχοντες ψυχρό αίμα. Μπορεί να χτύπησαν το καμπανάκι σε διαφορετικές στιγμές για τα όποια επικίνδυνα μονοπάτια, αλλά βλέποντας ότι δεν έπιασε τόπο ο συναγερμός, απογοητεύτηκαν και άφησαν το καράβι και τις ευθύνες στις πλάτες του καπετάνιου. Άλλοι που ανήκουν σε υποκατηγορία, λάκισαν βλέποντας ότι δεν αποκομίζουν κανένα προσωπικό όφελος.

Β) ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. Κερδίζουν ή προσπαθούν να αποκομίσουν ότι μπορέσουν για προσωπικό όφελος. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η εικόνα του δημάρχου ή της ομάδας του. Αρκεί αυτοί να κάνουν «παιχνίδι». Το ίδιο θα έκαναν αν δήμαρχος ήταν οποιοσδήποτε άλλος.

Γ) ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ. Πρόκειται για άτομα που θα πρεπε ο επικεφαλής να πετάξει από τη βάρκα που βουλιάζει, ως περιττά αντικείμενα που απλά προσθέτουν βάρος και οδηγούν το καράβι στον πάτο μια ώρα αρχύτερα. Υποκατηγορία αυτών εκείνοι οι οποίοι είναι πιστοί στον Αγγελή και θέλουν να τον στηρίξουν αλλά όντας άσχετοι τελικά του κάνουν τεράστια ζημιά. Εδώ ταιριάζει η φράση που αποδίσεται στον Θείο Άλμπερτ περί ισχύος της απεραντοσύνης της ηλιθιότητας.

Δ) ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ. Είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Αγγελής πρέπει να είναι μια μαριονέτα, ένας αχυράνθρωπος ένας μπροστινός. Υποδύονται τους δουλοπρεπείς υπηρέτες του ποιητή και άρχοντα αλλά δουλεύουν υποχθόνια και κάθε φορά που θα εξασφαλίσουν το ζητούμενο από τα χείλη του αφεντικού χαμογελούν σαρδόνια προς την κάμερα της ιστορίας όταν γυρίσουν την πλάτη στο γραφείο με τη μινιατούρα της Κουμπελίδικης και τη βυζαντινή κίτρινη σημαία.

Υποκατηγορία των αρχιεραίων φαίνεται να εξώθησε ή να ενίσχυσε τον Δήμαρχο Καστοριάς στην απίστευτη απόφαση να παρουσιάσει μια παλιά και δεδομένη τεχνική αναφορά του αγωγού φυσικού αερίου του TAP ως είδηση και νέα εξέλιξη που δίνει ελπίδες στην Καστοριά σχετικά με τη δημιουργία δικτύου παροχής αερίου στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του τόπου.

Ένα κακόγουστο αστείο που εξοργίζει κάθε Καστοριανό ο οποίος αδικείται σφόδρα για μια ζωή και πληρώνει ως ιδυότυπο κεφαλικό φόρο τη διαφορά του ληστρικού κόστους θέρμανσης αδικούμενος βάναυσα σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες οι οποίοι ή δεν αντιμετωπίζουν το μεγάλο και έντονο Καστοριανό Χειμώνα, ή έχουν οικονομικές λύσεις θέρμανσης.

Με αυτούς τους πολίτες παίζουν οι ενορχηστρωτές αυτής της εξόφθαλμης, ηλίθιας και εξοργιστικής προπαγάνδας που θέλει τα βαλβιδοστάσια του Βέργα και της Ποριάς τα οποία υπάρχουν από τότε που υπάρχει και ο πρώτος σχεδιασμός του TAP για την Καστοριά, να παρουσιάζονται σαν κάτι καινούριο που δεν υπήρχε και ήρθε τώρα ως μάνα εξ ουρανού και θα μας μοιράσει φυσικό αέριο στα σπίτια μας!

ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Ο TAP το ξαναλέμε για πολλοστή φορά δεν κάνει αυτή τη δουλειά! Ο TAP δεν κάνει δίκτυα τοπικής, αστικής διανομής αερίου. Ο TAP κάνει ΜΟΝΟ τον αγωγό! Και ο αγωγός έχει και κάποιες αναμονές, βάνες, βαλβιδοστάσια όπως θέλετε πείτε τα, που προορίζονται για συντήρηση ή για σύνδεση με ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που θα πει: «Α! Έβαλε ο TAP βάνα εδώ; Ωραία! Εγώ θα επενδύσω τεράστια κονδύλια για να σκάψω από το σημείο της βάνας όοολο το νομό και να συνδέσω όοολα τα σπίτια με τη βάνα, για να πάρουν φυσικό αέριο!»

Καταλάβαμε τώρα μέχρι που φτάνει η αρμοδιότητα του TAP και τι χρειάζεται να υπάρξει για να αποκτήσουμε δίκτυο διανομής φυσικού αερίου; Καταλάβαμε ότι αυτές οι «βάνες» στον Βέργα και την Ποριά υπήρχαν πάντοτε από τον αρχικό σχεδιασμό του αγωγού; Μέχρι και οι πέτρες το ξέρανε! Και έρχονται τώρα οι επικίνδυνοι, οι άσχετοι και βυζαντινοί συμβουλάτορες να σπρώχνουν τον Αγγελή στην άβυσσο της ανευθυνότητας και της ελεινής προπαγάνδας που εξανεμίζει γοργά το κύρος του πρώην βουλευτή και νυν δημάρχου…

Θαυμάστε δελτίο τύπου που διατυμπανίζουν οι πολιτικοί «αδελφοκτόνοι» του Ανέστη Αγγελή:

Δελτίο Τύπου Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία Bonatti –J&P Avax S.r.l (με το αρ. πρωτ.: LT-c9136-00077 έγγραφο της) , η οποία είναι Ανάδοχος του Έργου: Λεπτομερής Σχεδιασμός, Προμήθεια και Κατασκευή του Διαδρατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – TAP), προβλέπεται η κατασκευή 2 σταθμών βανών κατά μήκος του δικτύου που διέρχεται ο αγωγός στον Δήμο Καστοριάς, ο πρώτος εξ’ αυτών στην Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων και ο δεύτερος στην Δ.Ε. Αγίας Τριάδας. Το δεδομένο αυτό, δημιουργεί την προοπτική επενδυτικών δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με το φυσικό αέριο στην περιοχή μας. Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής.

hkMXte9dBJFfO

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria