Καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καστοριά - OlaDeka

Καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καστοριά

Δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή στον Antennes FM

Επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας της Καστοριάς εφαρμόζεται τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον νομό λόγω της αυξημένης προσέλευσης κόσμου στην περιοχή μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Αμαραντίδης με δηλώσεις του στον Antennes FM είπε ότι η Αστυνομία κάνει απλά τη δουλειά της και πως υλοποιεί αυτό το επιχειρησιακό σχέδιο προς όφελος της Κοινωνίας.

“Πέρα από τις υποθέσεις των ναρκωτικών, εκεί επίσης που δίνουμε μεγάλη βαρύτητα είναι και στους ελέγχους αλκοτέστ” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αμαραντίδης, σημειώνοντας παράλληλα:Δεν μπορεί επειδή εσύ θέλεις να πιεις και να οδηγήσεις, να στερήσεις ακόμη και τη ζωή αυτού που έρχεται από απέναντι!

Άλλες πέντε συλλήψεις χθες για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι στην Κολοκυνθού Καστοριάς με αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (03-08-2016) τις απογευματινές ώρες σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, πέντε ημεδαποί, (από 19 έως 33χρονών) διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά -15,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria