Η Ομοσπονδία Γούνας για τη συνάντηση στην Περιφέρεια - OlaDeka

Η Ομοσπονδία Γούνας για τη συνάντηση στην Περιφέρεια

Κοσμίδης: “Η συνάντηση είναι η κατάκτηση της ομοφωνίας του κλάδου της Γουνοποιίας για τους στόχους και τις προτεραιότητες της επόμενης πενταετίας”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και όλοι οι φορείς του κλάδου,  τα Επιμελητήρια και τα Εργατικά Κέντρα Καστοριάς και Κοζάνης παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τους Ανιτπεριφερειάρχες κ.κ. Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο και  Θεόφιλο Ζυμπίδη και τον Διευθύνων Σύμβουλο του Enterprise Greece κ.  Βελισσάριο Δότση, το επιχειρηματικό σχέδιο-πλάνο της επόμενης πενταετίας για τον κλάδο της Γουνοποιίας.

Ο Περιφερειάρχης στις δηλώσεις του τόνισε την ικανοποίηση του για την κοινή αυτή προσπάθεια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής που στόχο έχει να ενισχύσει το μέλλον του κλάδου για την επόμενη πενταετία. Οι δράσεις που προβλέπονται θα ξεκινήσουν άμεσα μετά και την επεξεργασία τους από τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτριος Κοσμίδης τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση  είναι η κατάκτηση της ομοφωνίας του κλάδου για τους στόχους και τις προτεραιότητες αλλά και η αφετηρία μιας ακόμη μεγαλύτερης προσπάθειας για να υλοποιηθούν οι δράσεις που προβλέπονται από τους φορείς της γούνας κάτι που αποτελεί και απαράβατο όρο όλων των φορέων που συναίνεσαν στο επιχειρησιακό σχέδιο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria