ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ» ΜΕ ΤΑ CHIP ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ - ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! - OlaDeka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ» ΜΕ ΤΑ CHIP ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

45 μέρες διορία για όσα προϊόντα βρίσκονται εντός της αγοράς τους

Γράφαμε στις 22 Μαΐου όπως πάντα πρώτοι και αποκλειστικά:

«Η εφαρμογή ξεκίνησε από την 1η Απριλίου, και για έξι μήνες μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι κυρώσεις (για τους παραβάτες) θα απουσιάζουν έτσι ώστε να υπάρξει μια προσαρμοστική περίοδος της διαδικασίας,»  δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Γκριγκορένκο, αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φορολογίας (FTS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Αυτή η…προσαρμοστική» περίοδος μας ψιθύριζαν συνομωτικά οι επαΐοντες της ελληνικής γουνοποίας, «έχει παραταθεί σιωπηρά για εμάς τους έλληνες για ένα χρόνο περίπου».

Όλοι μέσα στον γενικό χαμό της πτωτικής πορείας των πάντων, είχαν να σκέφτονται και τις επιβαρυντικές ή τουλάχιστον τις νέες καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι αυτή η διαδιδόμενη από στόμα σε στόμα ελπίδα της παρατεταμένης περιόδου «χάριτος» ήταν μια κάποια «ασπιρίνη» που μετέθετε τις συνέπειες της…νέας τάξης πραγμάτων και έδινε περισσότερο χρόνο.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ…

Όλα άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή. Η επέλαση των chip ήρθε μια ώρα νωρίτερα!

Το πρόγραμμα για την επισήμανση των προϊόντων από φυσική γούνα, με έλεγχο και αναγνώριση σημάτων ραδιοσυχνοτήτων RFID – ετικετών (Radio Frequency Identification) ήδη ισχύει εδώ και μια βδομάδα!

Από τις 12 Αυγούστου η Ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε και έθεσε σε ισχύ το σχέδιο της!

Εδώ στην Ελλάδα βέβαια οι μισοί κάνουμε διακοπές και άλλοι μισοί κάνουμε πάλι διακοπές στις βιτρίνες των νησιών…

Να σημειώσουμε ότι η μόνη παράταση που τελικά δόθηκε είναι εκείνη των γουνοποιτικών προϊόντων που βρίσκονται ήδη εντός των Ρωσικών τειχών και τους δίδεται διορία 45 ημερών για …τακτοποίηση!

Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria