2:30 ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΕΞΑΛΛΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ - OlaDeka

2:30 ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…ΕΞΑΛΛΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ

Το λεωφορείο ήρθε μετά από παρέμβαση της αστυνομίας

Δυόμιση ολόκληρες ώρες περίμεναν οι επιβάτες που έφτασαν στο ΚΤΕΛ της Κοζάνης από Αθήνα, για το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στην Καστοριά σήμερα τα χαράματα.

Το λεωφορείο ξεκίνησε από την Αθήνα στις 21:00. Έφτασε στην Κοζάνη στις 4:30 περίπου το πρωί. Όλοι πίστευαν ότι το λεωφορείο της ανταπόκρισης για Καστοριά θα ήταν ήδη εκεί όπως πάντα και θα περίμενε για να μεταφέρει το κοινό στον τελικό προορισμό.

Φευ! Λεωφορείο πουθενά! Ο χρόνος κυλούσε και η απορία μετατράπηκε σε εκνευρισμό και απόγνωση μέσα στην πρώτη ώρα αναμονής. Τότε κάποιοι από τους εξοργισμένους επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία αφού όσες φορές και αν τηλεφώνησαν στο ΚΤΕΛ Καστοριάς δεν τους απάντησε κανείς όπως ήταν φυσικό αφού εκείνη την ώρα δεν λειτουργούν.

Η αστυνομία φαίνεται πως έβγαλε «άκρη». Με τα τηλεφωνήματα που γίνανε μέσα στα «άγρια» χαράματα βρέθηκαν κάποια αρμόδιοι οι οποίοι αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες, έδιναν συγκεχυμένες απαντήσεις για να εξηγήσουν την…εξαφάνιση του λεωφορείου που έπρεπε να περιμένει τους επιβάτες από Αθήνα στην Κοζάνη για να τους μεταφέρει στην Καστοριά. Τη μια χάλασε το λεωφορείο, την άλλη μπερδεύτηκε ο οδηγός, ήταν μερικές από τις εκδοχές που οδήγησαν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους ανθρώπους που ταξίδευαν αλλά και τους συγγενείς τους που τους περίμεναν στην Καστοριά.

Τελικά, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς έφτασε στην Κοζάνη πολύ αργότερα και οι επιβάτες πάτησαν το πόδι τους στην πατρίδα τους στις 7:00 το πρωί! Δυόμιση ολόκληρες ώρες καθυστέρησης οδήγησαν αρκετούς από τους εξοργισμένους Καστοριανούς να δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ΚΤΕΛ για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία τους επέβαλε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria