ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - OlaDeka

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ – ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ

Τα αυτονόητα δηλώθηκαν σήμερα σε τοπικό ραδιόφωνο, και από την τροχαία Καστοριάς δια στόματος του Διοικητή της υπηρεσίας κ. Ναούμ ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα ότι η κίνηση χωρίς τη λειτουργία των φαναριών στην διασταύρωση της παλιάς νομαρχίας διεξάγονταν καλύτερα.

«Δεν είχαμε το παραμικρό ατύχημα στον ενάμισυ χρόνο κατά τον οποίο τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας, και οι οδηγοί επέδειξαν άριστη συμπεριφορά. 

Αντιθέτως σήμερα και κυρίως σε ώρες αιχμής αποδεικνύεται ότι δημιουργείται αδικαιολόγητο μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις, λόγω της επαναλειτουργίας τους.

Πάγια πρότασή μας εδώ και 8 χρόνια είναι η δημιουργία κυκλικού κόμβου», δήλωσε κλείνοντας ο κ. διοικητής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της εισήγησης για διακοπή της λειτουργίας των συγκεκριμένων φαναριών από την τροχαία στον δήμο Καστοριάς.

Άριστη και εύστοχη τοποθέτηση από τον πιο αρμόδιο απ όλους μας. Μακάρι να προχωρήσει η εισήγηση της υπηρεσίας του για διακοπή της λειτουργίας των φαναριών της «αμηχανίας» έτσι ώστε να τερματιστεί οριστικά ένα πρόβλημα που ακόμη και οι λιγότερο έξυπνοι θα το είχαν λύσει εδώ και καιρό. Να σβήσουν τα φανάρια της ντροπής για την καστοριανή νοημοσύνη και να τερματιστεί η αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η τεχνητή κυκλοφοριακή συμφόρηση, η δυσανασχέτηση και ο εκνευρισμός των οδηγών που υφίσταται για το τίποτα.

Το τίποτα, το απόλυτο τίποτα εκείνων που θα πρεπε εδώ και πολύ καιρό να δώσουν τη λύση που χρειάζεται και όχι τη λύση που τους βγάζει από τη δύσκολη θέση. Αν δεν μπορούν, να παραιτηθούν τώρα και να έρθουν άλλοι. Τους σημερινούς δεν τους υποχρέωσε κανείς να αναλάβουν ευθύνες…

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria