ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ - OlaDeka

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” στο πλαίσιο του προγράμματος “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016”, πραγματοποιεί μουσική συνάντηση δύο φίλων σε απρόσμενα μουσικά μονοπάτια, στο παραλίμνιο πάρκο της τοπικής κοινότητας Πολυκάρπης.

“Γέλα ψυχή μου, το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως”. Με αυτούς τους στίχους και στο ρυθμό της λίμνης, ο τραγουδοποιός των “Πυξ Λαξ” Μπάμπης Στόκας συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα “Υπόγεια Ρεύματα”, σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια από την προσωπική διαδρομή του Μπάμπη Στόκα καθώς και από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά “Η αυλή των τρελών” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Μαζί του ο Κώστας Παρίσσης ο οποίος θα μας μεταφέρει στη μουσική διαδρομή των Υπογείων Ρευμάτων αλλά και σε κομμάτια από την προσωπική του πορεία, λίγο πριν τη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Η ιδιαίτερη αυτή μουσική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο παραλίμνιο πάρκο της τοπικής κοινότητας Πολυκάρπης, με δωρεάν είσοδο & ώρα 21:00.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria