Ο John Li με νέο video - Vlog_3 - OlaDeka

Ο John Li με νέο video – Vlog_3

Ένας άλλος κόσμος. Ο κόσμος των social media δημιουργεί τις νέες τάσεις, τη νέα δυναμική και τη νέα μόδα. Κάποτε ήταν οι πειρατές, οι ραδιοερασιτέχνες, το 80’s  lifestyle, η μπάλα και το μπάσκετ στις γειτονιές…

Σήμερα αντικαθίστανται (?) από τους youtubers. Κι εδώ ισχύει ότι ισχύει για όλα. Δεν κρίνεται το μέσο αλλά οι χειριστές του. Υπήρχαν ραδιοερασιτέχνες που μέσα στην εποχή του χρυσού ρομαντισμού έκαναν θαύματα. Την ίδια στιγμή όμως υπήρχε χώρος και για πολλά «σκουπίδια»

Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα εργαλεία της τεχνολογίας και της εξέλιξης. Από το απλό μαχαίρι (με το οποίο μπορείς να κόψεις ψωμί, αλλά μπορείς και να σφάξεις άνθρωπο) έως την αιχμή του ίντερνετ. Τεράστια ανάπτυξη στην διάδοση της γνώσης, της επικοινωνίας και εκατομμυρίων θετικών εφαρμογών, αλλά και λογαριθμική αύξηση με τερατώδεις ρυθμούς της άχρηστης πληροφορίας – σκουπιδιών στην πιο ανώδυνη μορφή παρενέργειας, μέχρι τις εγκληματικές δράσεις και το σκοτεινό web που φιλοξενεί τα …καλύτερα λουλούδια του πολυτάραχου αυτού πλανήτη.

Μήπως το φιλοσοφήσαμε παραπάνω από ότι έπρεπε;

Έλα John Li, κάνε παιχνίδι…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria