Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς μιλά για ληγμένα, dj's και όλα τα σοβαρά θέματα του νοσοκομείου Καστοριάς - OlaDeka

Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς μιλά για ληγμένα, dj’s και όλα τα σοβαρά θέματα του νοσοκομείου Καστοριάς

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ευχάριστος, ευγενικός, με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες στο χώρο της υγείας, εκπέμπει θετικό κάρμα προς εργαζόμενους και επισκέπτες του νοσοκομείου Καστοριάς.

Δέχτηκε από τις πιο κλασικές έως τις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις του Θανάση Μπατσόπουλου και του oladeka.com χωρίς ίχνος κόμπλεξ αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας σοβαρότητα και επίπεδο μίλησε σοβαρά για τα αντίστοιχα θέματα. Τα προσόντα του, οι πολιτικές, τα κρίσημα προβλήματα που αναλαμβάνει, οι τρόποι επίλυσης τους, οι σχέσεις του με το προσωπικό, είναι κάποιοι τίτλοι περιεχομένου της συνέντευξης.

Δεν αρνήθηκε όμως να σχολιάσει τα γραφόμενα περί ληγμένου αντιοφικού ορού στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά και την ιδιότητα του ως dj!

Στην συζήτηση έπεσαν και τα θέματα των ελλείψεων σε υλικά και φάρμακα. Όπως επίσης και οι τρόποι με τους οποίους σκέφτεται ο νέος διοικητής να αντιμετωπίσει το καυτό θέμα της καρδιολογικής κλινικής και άλλων κενών της τοπικής νοσοκομειακής μονάδας.

Παρακολουθείστε το ενδιαφέρον video με τη συνέντευξη του διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Βασίλη Αντωνιάδη:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria