Οικογενειακή χασισοφυτεία στα Γρεβενά - OlaDeka

Οικογενειακή χασισοφυτεία στα Γρεβενά

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 60χρονου και τον έπιασαν στα πράσα μαζί με τον 30χρονο γιο του, την στιγμή που τρυγούσαν τα 104 (!) δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στην αυλή τους

Όλο και περισσότερες περιπτώσεις γονέων που συνεργάζονται με τα παιδιά τους για να αποκομίσουν εύκολο κέρδος από την χασισοκαλλιέργεια έρχονται στο φως σε όλη τη χώρα, με τελευταία αυτή που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας σε περιοχή των Γρεβενών.

Ακολουθώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 60χρονου και τον έπιασαν στα πράσα μαζί με τον 30χρονο γιο του, την στιγμή που τρυγούσαν τα 104 (!) δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στην αυλή τους, μερικά από τα οποία ήταν κυριολεκτικά γιγάντια, αφού έφτασαν σε ύψος τα 3,30 μέτρα! Στον ίδιο ψώρα, υπήρχαμ άλλο ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο, 3,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 89,5 γραμμαρίων.

Στο δωμάτιο του 30χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 5,9 γραμμαρίων, μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 402 γραμμαρίων και ένα αεροβόλο πιστόλι. Τα ευρήματα του στοίχισαν τις πρόσθετες κατηγορίες της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της παράνομης οπλοκατοχής, εκτός από αυτές της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών που άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών στον ίδιο και τον πατέρα του.

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria