Βέλγιο,Γαλλία ,Τουρκία τώρα Μόναχο Γερμανία...τι ακολουθεί; - OlaDeka

Βέλγιο,Γαλλία ,Τουρκία τώρα Μόναχο Γερμανία…τι ακολουθεί;

Βασίλης Κωνσταντίνου

Δεν θα μας τρομοκρατήσουν ούτε θα μας φοβίσουν Μετά από διαδοχικά παρόμοια τρομοκρατικά γεγονότα έχουμε μία υποχρέωση. Να μην μας τρομοκρατήσουν οι ψυχοπαθείς.οι ανώμαλοι στην ψυχή και στο μυαλό ,χωρίς καρδιά και αισθήματα δολοφόνοι όπως χθες στο Μόναχο.,Βέλγιο,Γαλλία ,Τουρκία τώρα Γερμανία…τι ακολουθεί;

Όποιος πιστεύει ότι εμείς είμαστε μακριά είναι επικίνδυνα αφελής,Όταν πας σε ένα εμπορικό κέντρο και πυροβολείς αδιακρίτως, είσαι όλα τα παραπάνω συν ΦΠΑ ,αυξημένο.Δεν υπάρχει δικαιολογία. Φαίνεται όμως ότι οι κοινωνίες μας δεν μπορούν να αμυνθούν στην βία και την τρέλα κάποιων.Η ενσωμάτωση ξένων σε μια κοινωνία δεν είναι ούτε απλή ,ούτε εύκολη υπόθεση.Ίσως το εκπαιδευτικό σύστημα να πρέπει να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις τους για την διαπαιδαγώγηση αυτών των παιδιών που βρίσκονται μέσα σε μια διαφορετική κοινωνία που απέχει πολύ από την κοινωνία των πατεράδων τους.

Το κράτος να δείχνει μεν στοργή και κατανόηση αλλά ταυτόχρονα και τα δόντια του σε αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν την δική τους αξιακή αντίληψη για την ζωή στην κοινωνία που τους φιλοξενεί!.Κρίμα στους αδικοχαμένους στα θύματα του παραλογισμού .Καταδίκη χωρίς μεν αλλά.

Ειδικά η χαζοχαρούμενη ,αφελής και κομπλεξική θέση να δικαιολογούν κάποιοι αμέσως τυφλά χτυπήματα σε αθώους, αθώους που βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο ,στην γιορτή, στο εμπορικό κέντρο.

Αυτό θυμίζει το,” ναι αλλά και αυτοί σκότωσαν τους ινδιάνους” πρέπει επιτέλους να σταματήσει.Βοηθά αυτούς που θέλουν να σπείρουν τον φόβο στην κοινωνία μας και εν μέρει το πέτυχαν!Δεν έχει καμία λογική η δυτική αντίληψη για την ζωή να αλλάξει επειδή το θέλουν οι άλλοι . Εμείς αυτήν την ζωή θέλουμε ,να την χαρούμε να την γευτούμε,να την ζήσουμε βρε αδελφέ με τα καλά και τα στραβά της, Δεν θέλουμε την άλλη με τα πιλάφια και τις παρθένες!

Πρέπει όλοι μας να συνταχθούμε πίσω από την αδιαπραγμάτευτη θέση, να συνεχίσουμε να ζούμε χωρίς φόβο! Να χαρούμε αυτήν την ζωή μας και αν κάποιοι θέλουν την άλλη να πηγαίνουν μόνοι τους, Χωρίς εμάς!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria