ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συνάντηση Τελιγιορίδου - Μιχελάκη για την μετεγκατάσταση των Δημοσίων Υπηρεσιών - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συνάντηση Τελιγιορίδου – Μιχελάκη για την μετεγκατάσταση των Δημοσίων Υπηρεσιών

ΣΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥ

Η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο γ. γ της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Μιχελάκης συναντήθηκαν χθες για να εκτιμήσουν τις εξελίξεις όσον αφορά στην υπόθεση μετεγκατάστασης των δημοσίων υπηρεσιών από ιδιωτικά σε ανεκμετάλευτα δημόσια κτίρια.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα έχει ανοίξει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για να ζητηθεί στη συνέχεια καταγραφή και σχετική μελέτη από το ΤΕΕ,  το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικό στην προοπτική χρησιμοποίησης του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ αλλά προτείνει και άλλα δημόσια κτίρια τα οποία αν δεν χρησιμοποιηθούν θα υποστούν τη φθορά του χρόνου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές,  το ποσό της εξοικονόμησης μετά την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών υπολογίζεται σε 40.000 ευρώ περίπου ανά χρόνο δηλαδή 200.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας χωρίς να υπολογίζεται η μεταφορά της ΔΟΥ για την οποία επίσης αναζητείται εναλλακτική .

Το απόγευμα της χθεσινής μέρας η κ. Τελιγιορίδου και ο κ. Μιχελάκης, επισκέφθηκαν την Βυσσινιά για να συζητήσουν με τους κατοίκους το πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει ο ορεινός οικισμός.

Ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα νομιμότητας με τη δεξαμενή και μετά ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω ενέργειες.

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria