ΓΟΥΝΑ - ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ; - OlaDeka

ΓΟΥΝΑ – ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ;

Κοινή συνεδρίαση Προφήτης Ηλίας & Σ.Ε.Γ. με στόχο την συμπόρευση των δύο Συνδέσμων

Με καθυστέρηση μισού μήνα, ανακοινώνουν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ την είδηση που δημοσίευσε το oladeka.com στις αρχές Ιουλίου για την κοινή συνεδρίαση των Δ/Σ των δύο Α΄θμιων συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου (δείτε ΕΔΩ).

Το μόνο που έχει προκύψει ως νέο από χθες το βράδυ είναι ο ορισμός της ερχόμενης Δευτέρας 25-07-16 ως ημέρας πραγματοποίησης της κοινής συνεδρίασης.

Το oladeka έκανε ένα πείραμα. Ενώ γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή το χθεσινό νέο για τον ορισμό του τόπου και του χρόνου της συνεδρίασης, δεν το δημοσιεύσαμε. Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την πάγια τακτική μερικών «συστημικών» (στο μυαλό τους) δημοσιογράφων, που όταν το oladeka δημοσιεύει κάτι πρώτο, το αποκρύπτουν και το προσπερνούν ως μη γενόμενο για να μην «ενισχύσουν» την είδηση που δεν δημοσιεύθηκε από εκείνους… Χθες είπαμε (γνωρίζοντας ότι ο Προφήτης Ηλίας θα το διαρεύσει σε αυτούς) να σιωπήσουμε για λίγο…

Και να… ω του θαύματος! Αυτό που έχουν διαβάσει στο oladeka.com από τις 8 Ιουλίου και έκαναν πως δεν το έβλεπαν αφού ότι δημοσιεύει το oladeka σαμποτάρεται συστηματικά και συστημικά (τρομάρα τους) το δημοσίευσαν σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου ως τρομερά σοβαρή είδηση:

Κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ” Ο Προφήτης Ηλίας “με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 25-7-2016

και ώρα 13.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη κοινή αυτή συνεδρίαση θα τεθούν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και θα δρομολογηθούν ενέργειες  με στόχο την συμπόρευση των δύο Συνδέσμων.

 

Εκτός κι αν είδηση για αυτούς είναι μόνο τα δελτία τύπου…

Με συναγωνιστικούς θερμότατους χαιρετισμούς προς όλους «έγκριτους» από έναν μοναχικό blogger…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria