ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κύριοί & Κυρίες

Ο χρόνος κυλάει εις βάρος όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ . ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ Το σημερινό καθεστώς φροντίζει δια μέσου των κομμάτων να σας πάρει ότι έχετε και δεν έχετε !!!. Σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ Αριθ. Α-18/2013 σελ. 355-356 έχουν ξεπουλήσει ΕΜΑΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και όλα ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  Τα σπίτια σας , τα μαγαζιά σας, οι επιχειρήσεις σας και τα χωράφια σας είναι στην δικαιοδοσία των Δανειστών.

Νομικά ανήκουμε στο Αγγλικό Δίκαιο, που υπάγεται στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ του ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, δηλ. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Προς το παρών για τα σπίτια σας  πληρώνεται ενοίκιο δηλ. τον ΕΝΦΙΑ. Αυτό δεν λήγει ΠΟΤΕ.!!!  Θα λήξει μόνο όταν:  Α) Το πάρουν οι τραπεζίτες και Β) Όταν κάνετε την Εξώδικη Φόρμα Πληρωμής και Αποπληρωμής όλων των Οφειλών σας  από της  <<Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> .

Εάν θέλετε να ξαναπάρουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ από τους τραπεζίτες ελάτε  στις  <<Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> , κάντε φόρμες ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ και υπογράψτε το ΨΗΦΙΣΜΑ του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, για να κατέβουν τα 600 ΔΙΣ. Αυτά είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ και ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΑ από την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , και  παραμένουν-περιμένουν στην Τράπεζα του Μόντρεαλ στον Καναδά, για να αποπληρωθεί το ΧΡΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ κάτι το οποίο οι Κυβερνήσεις από το 2012 ΚΩΦΕΥΟΥΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.   

Αυτό γίνεται διότι ΟΛΑ τα ΚΟΜΜΑΤΑ δεν είναι με τους ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΜΑΣ), αλλά είναι με τους Δανειστές.    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

Ας ανοίξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα ΜΑΤΙΑ μας  να δούμε τον ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ και να μην ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ.

Το καθεστώς που μας κυβερνάει έχει τους μηχανισμούς της ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙΣ ΜΑΣ και φυσικά διαθέτει πολλά ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ , ΨΕΥΤΟΜΩΡΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΩΡΦΟΤΑ .

Αυτά τα παπαγαλάκια διαδίδουν διάφορα, ότι όλα είναι ψέματα και ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι απατεώνας  και ότι άλλο τους κατεβάσει η κούτρα τους,  για να μας ρίξουν την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και να ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Για όλους αυτούς τους Ψευτόμαγκες έχουμε έτοιμες ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, να τους της  δώσετε να υπογράψουν για τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ και τα ΨΕΥΔΗ που ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, αλλά μόλις τις βλέπουν ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ σαν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ..  Διότι ξέρουν ότι όλα αυτά που λένε οι <<Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> είναι ΑΛΗΘΕΙΑ , και αν υπογράψουν θα δουλεύουν και τα τρισέγγονα τους για να τους βγάλουν από την φυλακή.

Γι’αυτό σήμερα ΚΑΛΟΥΝΤΕ όλοι όσοι νιώθουν ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΥΧΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙ να πάρουν θέση.   Ή με την << Ε.ΣΥΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ>> χωρίς ΚΟΜΜΑ – ΔΟΓΜΑ – ΧΡΩΜΑ ή με τους ΑΠΕΝΑΝΤΙ και να διαγράψουν από την μνήμη  ότι ακούγεται και υπάρχει από ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΑ

Το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ τώρα σας χρειάζεται για να πάρουμε τον ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ που έχουμε και μας τον ΚΡΥΒΟΥΝ.

Αν μείνετε σαν άβουλα όντα θα τα χάσουμε ΟΛΑ και μαζί με αυτά την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Η Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Μετά  τιμής

Το Δ.Σ

Ε.ΣΥ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria