Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε - OlaDeka

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε

Του Βασίλη Κωνσταντίνου

Το βίντεο με την υποδοχή των Ισλανδών στην πατρίδα τους μετά από την καταπληκτική τους πορεία στο ΕURO δείχνει πολλά. Κατά αρχάς την ανάγκη που έχει το ποδόσφαιρο από τέτοιες εκπλήξεις. Κατά δεύτερο λόγο ,τι χαρά μπορεί να δώσει σε ένα λαό μια ομάδα!

Το πόσο όμορφο είναι να συντονίζεται να πειθαρχεί ένας μικρός αλλά περήφανος λαός και να ομονοεί σε ένα τελετουργικό γιορτής. Το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώνει να χαροποιεί,να διασκεδάζει. Να μην είναι ο χώρος εκτόνωσης αρρωστημένων μυαλών. Χώρος επίδειξης τσαμπουκά,μίσους. Ναι, είναι όμορφο να βλέπεις τους οπαδούς να πανηγυρίζουν χωρίς να βιαιοπραγούν και να ασχημονούν.Οι Ρώσοι ένα μεγάλο έθνος πήγαν στην Γαλλία με τους χειρότερους φιλάθλους. Οι Άγγλοι επίσης.Οι Ισλανδοί και οι Ιρλανδοί με τους καλύτερους. Μπράβο σας παιδιά. Μπράβο για την αισθητική και όχι μόνο αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!

Μακάρι να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και πάλι κι εμείς! Δε χρειάζεται να πάρουμε και πάλι το EURO αρκεί η συμμετοχή και η αξιοπρεπής πορεία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria