Mε την Ελλάδα-Δούρρειο Ιππο οι ΗΠΑ διαλύουν την Ευρώπη - OlaDeka

Mε την Ελλάδα-Δούρρειο Ιππο οι ΗΠΑ διαλύουν την Ευρώπη

Το Brexit προηγείται με 10 μονάδες διαφορά

Οι ΗΠΑ χρειάσθηκαν μόνο 6 χρόνια και έναν Δούρρειο Ιππο για να διαλύσουν την Ευρώπη. Οσο για την ίδια την Ευρώπη έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να επιταχύνει την αυτοκαταστροφή της. Ολα ξεκίνησαν όταν-με την προτροπή των ΗΠΑ- η Ελλάδα εισήλθε την Ανοιξη του 2010 στο πρώτο Μνημόνιο με την συμμετοχή του IMF. Τι είδους μνημόνια όμως βίωσαν οι Ελληνες πολίτες; Και ποιος ήταν ο στόχος αυτών των μνημονίων;

Γράφει ο Ian Ford

Aπό το πρώτο κιόλας μνημόνιο οι δανειστές έδειξαν τις προθέσεις τους με το να αποδεχθούν τις παρακλήσεις των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου να διατηρηθεί το φαύλο πελατειακό κράτος και οι δημόσιοι οργανισμοί του πολλοί από τους οποίους είναι οργανισμοί φαντάσματα. Οι δανειστές με την βοήθεια των πελατειακών κυβερνήσεων επέβαλλαν χαράτσια και φόρους με πρωτοφανή αγριότητα και πέρα από κάθε λογική μεταρρύθμισης του κράτους. Το μόνο που πέτυχαν ήταν να διαλύσουν την ιδιωτική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η γραφειοκρατία και το πελατειακό κράτος των Βρυξελλών υπερασπίστηκε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το εγχώριο πελατειακό κράτος: Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς έδωσαν τα ρέστα τους υπέρ του πελατειακού κράτους.Ούτε καν στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν προχώρησαν.

Kι όταν χρειάσθηκε να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους απέλυσαν καθαρίστριες μετατρέποντάς τες σε “ηρωίδες” του αντιμνημονιακού αγώνα. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών (κηφήνες με μισθούς ανάμεσα σε 20-40.000 ευρώ) παρακολουθούσαν απαθείς την στρεβλή εφαρμογή των μνημονίων στην Ελλάδα. Η έλευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα του πελατειακού κράτους. Το τρίτο και πιο θανατηφόρο μνημόνιο έπαιρνε σάρκα και οστά καταστρέφοντας ότι είχε απομείνει όρθιο στην ιδιωτική οικονομία. Στο μεταξύ τα εκατομμύρια προσφύγων που περνούσαν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά θα εξασφάλιζαν εύκολα από τις ελληνικές αρχές το χαρτί που θα τους επέτρεπε να κατευθυνθούν στην κεντρική Ευρώπη και κυρίως στην Γερμανία. Ο Δούρρειος Ιππος-κατά της Ευρώπης-Ελλάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και στην περίπτωση του προσφυγικού.

Ετσι οι Βρετανοί πολίτες πάνε στις κάλπες με τις εικόνες σεξουαλικών επιθέσεων από μετανάστες στην διάρκεια της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και το αέναο πηγάδι χωρίς πάτο ελληνικό πελατειακό κράτος να απαιτεί διαρκώς νέα δις ευρώ.

Γιατί να θέλουν μια τέτοια Ευρώπη;

Υ.Γ.>Το Brexit προηγείται με 10 μονάδες διαφορά.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria