Φονικό στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο φίλος του 14χρονου - Τι υποστήριξε - OlaDeka

Φονικό στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο φίλος του 14χρονου – Τι υποστήριξε

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. 

Oι Aρχές είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό στα  νύχια του άτυχου 14χρονου, αλλά και στο μαχαίρι με το οποίο είχε δολοφονηθεί. Σύμφωνα με την ταυτοποίηση αυτών των στοιχείων, στα εγκληματολογικά εργαστήρια οδηγήθηκαν στον δράστη του φονικού, ο οποίος είναι ο ανήλικος φίλος του.

Το κουζινομάχαιρο που βρέθηκε έκανε τους αστυνομικούς να αντιληφθούν αμέσως ότι πρόκειται για ερασιτέχνη που έδρασε παρορμητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης υποστήριξε πως τα τελευταία δύο χρόνια είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying από τον 14χρονο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτίμησαν εξ αρχής πως ο δράστης ήταν ένα άτομο το οποίο γνώριζε πολύ καλά τον 14χρονο, του είχε εμπιστοσύνη και γνώριζε τις κινήσεις του.

Από το πρωί όταν και βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ και του χρόνου που μεσολάβησε από την στιγμή που έφυγε από το αναψυκτήριο που βρισκόταν με ένα συνομήλικο φίλο του έως το πρωί που βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το σπίτι του θύματος βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το αναψυκτήριο που βρισκόταν, αλλά το πτώμα του βρέθηκε δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, πολύ μακριά και σε αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τον συνομήλικο φίλο του θύματος που υποστήριξε πως «Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου αποχαιρέτησα τον Τάσο . Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria