ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ! - OlaDeka

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ!

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΕΒ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ποιος ΣΕΒ ρε;»… θα λεγε κανείς παραφράζοντας γνωστή διαφήμιση μπύρας που παίζει στις μέρες μας… Μπορεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδας να έκανε την ετήσια γενική συνέλευση του δημόσια και να τη μετέδωσε Live μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να τα είπαν έξω απ τα δόντια σε όλους αλλά και στους εαυτούς τους, μπορεί να μην θέλησαν να κρύψουν τίποτα και από κανέναν αλλά….

Αλλά που να φτάσουν τη …μαγκιά, τη γνώση, την εχεφροσύνη, την περίνοια, την καθαρότητα, την αθωότητα σκέψης των τιτανοτεράστιων τοπικών ιθυνόντων που όταν σκέφτονται και γράφουν (σαν το δημοτικό) στο Μεξικό γίνεται σεισμός!

Ναι! Η θεωρία του χάους στην πιο γλαφυρή και περίτρανη έκφανση της!

Οι κύριοι του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ζητούν με έγγραφο τους από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, να γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» η εκδήλωση που από καιρό έχει ανακοινωθεί για τις 2 Ιουλίου με τίτλο «Η Ελληνική Γουνοποιία – Η επόμενη μέρα»

Το έγγραφο που παραθέτουμε έφτανε στα χέρια του Αντώνη Παραρά σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξη που έδινε σε αυτόν ο πρόεδρος της ΕΟΓ κ. Δημήτρης Κοσμίδης. Όπως ήταν αναμενόμενο ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με αυτό. Δηλαδή την σκοπιμότητα αυτού του αιτήματος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα περί αυτού του εγγράφου και ότι ενημερώνονταν για πρώτη φορά εκείνη την στιγμή στον αέρα! Προχωρώντας όμως επί της ουσίας δήλωσε πως για να περάσει αυτό το αίτημα θα πρεπε να συζητηθεί στο Δ/Σ κάτι το οποίο δεν μπορούσε να γίνει τελευταία στιγμή. Αλλά ακόμη και αυτό να γίνονταν δεν πιστεύουμε πως θα είχε καμία τύχη το εν λόγω «ξαφνικό» αίτημα αφού ο κ. Κοσμίδης πρότεινε δημόσια από ραδιοφώνου να γίνει και ζωντανή μετάδοση αν είναι δυνατόν αυτής της εκδήλωσης γιατί το θέμα του μέλλοντος της γούνας αφορά όλους του κατοίκους και όχι συγκεκριμένα λόμπι εν είδει μασονικής στοάς!

Η άποψη μας πάντως είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν και πάλι να συμμετάσχουν ουσιαστικά σε μία τέτοια εκδήλωση και προσπαθούν να βρούν μια ακόμη δικαιολογία με την οποία θα καλύψουν την απουσία τους.

Πέραν τούτου θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, αν έχει δώσει κανείς το δικαίωμα σε επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς να δημιουργούν με υπονοούμενα τόσο αρνητικές εν δυνάμει εντυπώσεις, έμπλεες καχυποψίας για τα μέλη τους σχετικά με την φερεγγυότητα τους, την οικονομική τους καθαρότητα και την φορολογική τους εντιμότητα!

Αυτά μόνο στην Καστοριά μπορεί να συμβαίνουν!

PR-MME

PR-MME1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria