Ο Σεβασμιώτατος στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων (ΦΩΤΟ) - OlaDeka

Ο Σεβασμιώτατος στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων (ΦΩΤΟ)

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, την Κυριακή της Πεντηκοστής 19 Ιουνίου 2016.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Κρήτη, συμμετέχων ως Συνοδικός Μητροπολίτης στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας, που πραγματοποιείται στο Κολυμπάρι Χανίων από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου 2016.

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής τελέσθηκε λαμπρή πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικονήσου κ. Ιωσήφ και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και με τη συμμετοχή πλήθους ιερέων και συμπροσευχομένων εκατοντάδων πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε πανηγυρικά ο Εσπερινός της Γονυκλισίας και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Θείας Εικόνος και των Αγίων Λειψάνων της Μονής.

Τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, κληρικούς και τους πιστούς ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος ευρισκόταν στο Ηράκλειο ένεκεν της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του.

 
DSC_0257.jpgDSC_0263.jpgDSC_0267.jpg

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria