Ο εκδότης της «Ακρόπολης» Π. Μαυρίκος απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό - OlaDeka

Ο εκδότης της «Ακρόπολης» Π. Μαυρίκος απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό

Hταν ανάμεσα στους κατηγoρούμενους για την υπόθεση των εκβιασμών

Ερωτήματα δημιουργούνται για τις συνθήκες του τροχαίου συμβάντος στην Αττική Οδό, όπου έχασε τη ζωή του ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτης Μαυρίκος, που ήταν ανάμεσα στους κατηγρουμένους για την υπόθεση των εκβιασμών.

Το αυτοκίνητο, ένα Πόρσε Καγέν που φερόταν να ανήκει στη σύζυγό του, ανεφλέγη από άγνωστη αιτία και ο οδηγός του οχήματος απανθρακώθηκε.

maurikos1

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η ανάφλεξη οφείλεται σε σύντομη πρόσκρουση στο στηθαίο ασφαλείας, αν υπήρξε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα αλλά και αν θα μπορούσε το συμβάν να προέρχεται από δολιοφθορά. Ήδη για τον λόγο αυτό εξετάζονται οι κάμερες που καλύπτουν όλο το δίκτυο της Αττικής Οδού.

Πάντως ο νομικός εκπρόσωπος του εκδότη, δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι «ο πελάτης του δεν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του εμπορικού κέντρου Mall.

Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγει από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Bασίλης Λαμπρόπουλος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria