Η αρκούδα όρθια σαν άνθρωπος κτυπούσε με σανίδι τα σκυλιά του κοπαδιού και ο βοσκός κρύφτηκε σε ένα βαρέλι! - OlaDeka

Η αρκούδα όρθια σαν άνθρωπος κτυπούσε με σανίδι τα σκυλιά του κοπαδιού και ο βοσκός κρύφτηκε σε ένα βαρέλι!

Μανιάκοι Καστοριάς, 4 αρκούδες έχουν καταστρέψει μελίσσια, κερασιές,επιτέθηκαν σε σκυλιά και πρόβατα

Ένα φοβερό δημοσίευμα εντοπίσαμε στο αχανές διαδίκτυο και κάνουμε upd ως σ.σ. γιατί με αυτά που γράφει η …Ε.Δ.Ο προκάλεσε τη μήνη άλλων εξίσου γραφικών που θεωρούν ότι είναι οι Ντρεντ της περιοχής σε virtual και φυσικό κόσμο. Δείτε το κείμενο που άλλους απλά τους έκανε να γελάσουν και άλλους να αισθανθούν ότι πρέπει να φορέσουν τη μπέρτα της Marvel:

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Μανιάκων -Νέας Λεύκης μετα την επανεμφάνιση αυτή τη φορά 4 αρκούδων -μητέρας και 3 μικρών κατά πάσα πιθανότητα.

Μετά απο καταγγελία στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα η Ε.Δ.Ο* έσπευσε με την κάμερα του fyllokaiftero1.blogspot.com και κατέγραψε εικόνες καταστροφής σε ένα αμπέλι ένα κερασώνα  τα οποία βρίσκονται μέσα στην κατοικημένη περιοχή Μανιάκων και πολύ κοντά στα Τ.Ε.Ι Καστοριάς, πίσω απο τα φανάρια της Λεύκης Καστοριάς, και λίγο μακρύτερα ένα μελισσοκομείο, και ένα κοπάδι προβάτων.
Μια φωτοκαταγραφή -και ένα ρεπορτάζ που έγινε με κίνδυνο των συναδέλφων δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κακό αυτό επαναλαμβάνεται καθε χρόνο φέτος όμως οι ζημίες στις καλλιέργειες είναι απίστευτη.
Κάτοικοι μας ανέφεραν οτι η αρκούδα εμφανίζεται όχι μόνο την νύχτα αλλά και την ημέρα.

Ένα απο τα δύο μελισσοκομεία (320 περιπου κυψελών ) τα οποία υπάρχουν στην περιοχή και σχετικά ελάχιστα μέτρα απο το τελευταίο σπίτι λεηλατήθηκε απο τις 4 αρκούδες.

Λίγο παραπάνω οι αρκούδες συνάντησαν ένα κοπάδι προβάτων  η μεγάλη αρκούδα όρθια σαν άνθρωπος κτυπούσε με σανίδι τα σκυλιά του κοπαδιού, το ένα εκ των οποίων ( 6 συνολικά ) είναι ετοιμοθάνατο, τα δε άλλα έχουν σοβαρά προβλήμματα υγείας, ευτυχώς ο βοσκός αλβανικής υπηκοότητας πρόλαβε και κρύφτηκε σε βαρέλι. (Οι νέοι  Ελληνες “βόσκουν” το χατζιλίκι των παπούδων στις καφετέριες)

Την ευθύνη για αυτή την κατάσταση την έχει ‘”ο Αρκτούρος” και είναι κοινό μυστικό πλέον για το τη συμβαίνει στην Δυτική Μακεδονία σχετικά με την απελευθέρωση- και τη συστηματική αδιάφορη αμόλυση,  και την “απαλλαγή ” απο τον υπερπληθυσμό που δημιούργησε ο Αρκτούρος. Και επιτέλους  κάποια υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί μαζί του “επιτέλους έλεος ” πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα, χωρίς να φοβάται η να υπακούει σε πολιτικές παρεμβάσεις των Μπουτάρηδων λαμόγιων.

Ποιος είναι ο ρόλος του Αρκτούρου και των άλλων οργανώσεων σε σχέση και με τις κρατικές επιχορηγήσεις και οχι μόνο ; Είναι το θέμα του επόμενου ρεπορτάζ

Κερασιές  ολοσχερώς  κατεστραμένες με σπασμένα κλωνάρια στο φέρωντα οργανισμό τον δέντρου.

Ηταν πριν 2 ημέρες μελισσοκομείο.

*Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria