Κοντομηνάς on air σε παρουσιαστές του Alpha: Ντρέπομαι για σας, ζητήστε συγγνώμη… - OlaDeka

Κοντομηνάς on air σε παρουσιαστές του Alpha: Ντρέπομαι για σας, ζητήστε συγγνώμη…

VIDEO

Ένα θέμα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» σχετικό με την ιδιωτική πρωτοβουλία στον τομέα της υγείας, προκάλεσε την οργισμένη παρέμβαση του προέδρου του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά on air.

Ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε μια ιδιωτική πρωτοβουλία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών στους Φούρνους Ικαρίας.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας λέγοντας: «Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;… Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα!».

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα, εξόργισε το Δήμο Βερύκιο. Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, είπε:

«Δυστυχώς χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία λειτουργεί αυτό το κράτος ακόμα. Χαίρομαι που εφόσον το κράτος δεν μπορεί και η Ευρώπη δεν μας στηρίζει, υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που βοηθούν».

Ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα και όταν αυτό τελείωσε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε να βγει στον αέρα της εκπομπής λέγοντας έξαλλος στους παρουσιαστές:

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου!».

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τη διακόπτει: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω».

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου», επέμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα σήμερα…Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε από την ομάδα του «Ηappy Day», να ζητήσουν συγγνώμη για τα σχόλια που ακούστηκαν. «Να ζητήσετε συγγνώμη», είπε.

«Το κάνουμε πρόεδρε!», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Να ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που είπατε κ. Δημήτρη (Παπανώτα) και εσείς!», επέμεινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Δεν είπα αυτό! Βεβαίως και είπαμε ‘μπράβο’», ψέλλισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria