Διεθνή πρωτιά για το Δημοτικό Σχολείο Τοιχιού - OlaDeka

Διεθνή πρωτιά για το Δημοτικό Σχολείο Τοιχιού

Δηλώσεις του Διευθυντή, κ. Γιάννη Πάτρα στον antennes.gr

Μεγάλη επιτυχία από τους μαθητές και τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Τοιχιού! Το σχολείο κατέκτησε την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας με θέμα “Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αξιολόγησε τις μαθητικές δημιουργίες εκατόν τριάντα (130) σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και επέλεξε τις καλύτερες στις ακόλουθες κατηγορίες:

 

Κατηγορία: Διήγημα
• 5/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Τοιχιού Καστοριάς (Τάξη Ε’)
• Γυμνάσιο Ατσιπόπουλου & Γυμνάσιο Περάματος Ρεθύμνου
• Ιδιωτικό ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής «Ελληνική Παιδεία»: «Νικητές της ζωής» (Γεωργάνα Ελένη)

 

Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Τοιχιού, κ. Γιάννη Πάτρα, ο οποίος δήλωσε:
Είναι μεγάλη επιτυχία για το σχολείο μας, ένα μικρό σχολείο της Περιφέρειας, που κατάφερε να διακριθεί και να κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του μπροστά από άλλα μεγάλα δημόσια, αλλά και ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

 

Είναι επίσης τιμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και για τους εκπαιδευτικούς, που αποδεικνύουν τη δουλειά που μπορεί να γίνει και στα μικρά σχολεία.

 

Εγώ από την πλευρά μου ευχαριστώ τη Δασκάλα της Ε’ τάξης κα. ΚΟΣΜΑ Παναγιώτα και όλα τα παιδιά της Ε’ Τάξης γι’ αυτή τη δουλειά!

 

Θα συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την Παιδεία όλων των παιδιών!“.

Ακόμα σε σημερινή συνέντευξη στο στον antennes.gr ο διευθυντής του Δημοτικού δήλωσε πως δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε την εκπαίδευση στα χωριά με την μεταγραφή των παιδιών στην πόλη της Καστοριάς. Βεβαίως υπάρχει και πρόβλημα της υπογγενητικότητας, όχι μόνο στην Καστοριά αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Έτσι μέσα από αυτή την επιτυχία του σχολείου αναδεικνύεται και ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας και στην επαρχία.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria