Ανέστης Αγγελής για αντιδημαρχίες - Κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά τώρα έχουμε σοβαρότερα θέματα - OlaDeka

Ανέστης Αγγελής για αντιδημαρχίες – Κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά τώρα έχουμε σοβαρότερα θέματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ OLADEKA.COM

Στο oladeka.com μίλησε ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής σχετικά με το θέμα των αλλαγών που πολλοί περιμένουν και άλλοι απεύχονται το τελευταίο διάστημα. Δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου να είναι εκείνο στο οποίο οριοθετούνται οι εξελίξεις, αλλά με τον τρόπο που απάντησε ούτε και το διέψευσε:

«Εννοείται ότι κάποιες αλλαγές αντιδημαρχών θα γίνουν και αυτό γιατί πρέπει να δοκιμαστούν και άλλοι. Αυτό όμως κατ αρχήν προϋποθέτει συνεννόηση, διερεύνηση και συζήτηση εμού, των αντιδημαρχών και γενικά όλων των ενδιαφερομένων.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Μετά ανοίγει ο δρόμος για τις όποιες αλλαγές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω επακριβώς το χρονικό διάστημα που θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά τις συζητήσεις στις οποίες προαναφέρθηκα και σε κάθε περίπτωση εντός του Καλοκαιριού.

Πάντως αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτό το διάστημα τρέχουν πάρα πολλά και σοβαρά προγράμματα για το Δήμο Καστοριάς (interreg,θέματα ΔΕΥΑΚ κ.α.) οπότε αναγκαστικά οι αλλαγές στις αντιδημαρχίες είτε δεν είναι το πρωτεύων θέμα που πρέπει να μας απασχολεί, είτε εκ των πραγμάτων σε ορισμένες περιπτώσεις αποκλείει τις εν λόγω αλλαγές λόγω συνέχειας προγραμματισμού και δράσεων. Δηλαδή δεν μπορεί να αλλάξει ένας αντιδήμαρχος πάνω σε κρίσιμη καμπή ενός προγράμματος που ο ίδιος, ήδη  διαχειρίζεται.

Σε κάθε περίπτωση ότι είναι να γίνει επ΄ ωφελεία του συνόλου των πολιτών θα γίνει στην ώρα του.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria