Έκλεισε στην Καστοριά και ο Γιώργος Λαδάς - OlaDeka

Έκλεισε στην Καστοριά και ο Γιώργος Λαδάς

Δηλώσεις

Έκλεισε στην Καστοριά και ο Γιώργος Λαδάς. Η διοίκηση των “γουναράδων” συνεχίζει ακάθεκτη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με αποκλειστικό γνώμονα και σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, ικανό να ανταπεξέλθει την οποιαδήποτε δυσκολία του νέου πρωταθλήματος για τη σεζόν 2016-2017. Με αυτό το σκεπτικό, συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες με τον Γιώργο Λαδά, δυναμώνοντας, με αυτό τον τρόπο, σε μέγιστο βαθμό, τα μετόπισθεν της. Ο Γιώργος Λαδάς είναι γεννημένος στις 27/08/1990, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πέρυσι είχε δεκατρείς (13) συμμετοχές με την φανέλα της Καστοριάς.
“Είχα τονίσει, όταν επέστρεψα στην Καστοριά τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι τη νέα περίοδο 2016-2017 θα είμαστε περαστικοί απο την κατηγορία”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λαδά, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Καστοριά.

Και ο Λαδάς συνέχισε: “Κι αυτό φαίνεται ότι είναι και ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις κινήσεις που κάνουνε. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να φορά κανείς την φανέλα της Καστοριάς και αυτό μπορεί να το νοιώσει μόνο κάποιος που το έχει κάνει. Εύχομαι ολόψυχα και παράλληλα υπόσχομαι ότι τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, που θα αποτελέσουν φέτος το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να μπορέσει η Καστοριά να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών”.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria