Έδρασαν και στην Καστοριά οι «μαϊμού» ελεγκτές του Ε.Φ.Ε.Τ. ! - OlaDeka

Έδρασαν και στην Καστοριά οι «μαϊμού» ελεγκτές του Ε.Φ.Ε.Τ. !

Διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη Τετάρτη είχαν εξαπατήσει και έναν 40χρονο επιχειρηματία στην πόλη της Μακεδονίας

Είχε χτυπήσει και στην Καστοριά το ζευγάρι των απατεώνων που εξαπατούσαν καταστηματάρχες παριστάνοντας τους ελεγκτές του Ε.Φ.Ε.Τ. που ήταν επιρρεπείς στο… «λάδωμα» και ήδη καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο δικαστήριο Τρικάλων σε φυλάκιση 33 μηνών ο καθένας.

Μετά τη σύλληψη του 56χρονου άνδρα και της 48χρονης συνεργού του, που υποστήριξαν ότι είναι εκπαιδευτικοί με… μεταπτυχιακά και master, διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη Τετάρτη είχαν εξαπατήσει και έναν 40χρονο επιχειρηματία στην Καστοριά. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας, μπήκαν στο κατάστημα που διατηρεί φορώντας τα ψεύτικα ταμπελάκια της υπηρεσίας και τον έπεισαν να τους παραδώσει 300 ευρώ για να μην του βεβαιώσουν παράβαση.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε νέα δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας για να εξακριβωθεί αν ο 56χρονος και η 48χρονη είχαν εξαπατήσει και άλλους καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria