3ο Proteas Wannabe Player - OlaDeka

3ο Proteas Wannabe Player

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σ.Α.Κ. ΠΡΩΤΕΑΣ διοργανώνει και προκηρύσσει το 3o Τουρνουά Τένις για νέους ανερχόμενους παίκτες και επίδοξους πρωταθλητές, στα γήπεδα του Συλλόγου από την Παρασκευή 20 έως το Σάββατο 28 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν καινούργιοι στο Τένις παίκτες και όσοι παίκτες δεν βρίσκονται στην πρώτη 16άδα της Γενικής Βαθμολογίας του ΠΡΩΤΕΑ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου και μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί.

Κάποιοι αγώνες ενδέχεται να γίνουν με προβολείς.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10 euro, για μπάλες, νερά, χυμούς, φρούτα και έπαθλα για τον Νικητή και τον Φιναλίστ του Τελικού.

Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F., με σύστημα knock out στα 2 νικηφόρα sets με tie break 7 πόντων σε όλα τα sets.

PROTEAS

Ενημέρωση και υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

  • Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά στον πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδαwww.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ πλούσιο φωτορεπορτάζ και άλλες πληροφορίες θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: ProteasKastoria Tennis Club
  • Παρακαλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να αποδέχονται το πρόγραμμα που θα καταρτίζεται, για την ομαλότερη διεξαγωγή του Τουρνουά.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την υγεία τους και την σωματική τους κατάσταση.
  • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στα γήπεδα.
  • Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας 10 λεπτών. Ακολουθεί κλήρωση για την επιλογή service ή πλευράς γηπέδου ή παραχώρησης στον αντίπαλο να αποφασίσει.
  • Η ευπρεπής ενδυμασία και κόσμια συμπεριφορά είναι υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.
  • Η συμμετοχή στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη συνεργασία

Καλή επιτυχίa

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria