Σύλληψη 35χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών - OlaDeka

Σύλληψη 35χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

Και 30χρονου αλλοδαπού για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

sillipsi

Χθες (20-05-2016) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 35χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 35χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους -2,2- γραμμαρίων καθώς επίσης  και ένα αντικείμενο με υπολείμματα  ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

και

Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Χθες (20-05-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Νεάπολης Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη από τους αστυνομικούς διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σακούλα  καπνού, συνολικού βάρους οχτακοσίων εξήντα πέντε -865- γραμμαρίων, η οποία δεν  έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Γρεβενών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria