Πολιτιστικός Σύλλογος Αθ. Χριστόπουλος: Διαγωνισμός Παιδικής Φωτογραφίας - OlaDeka

Πολιτιστικός Σύλλογος Αθ. Χριστόπουλος: Διαγωνισμός Παιδικής Φωτογραφίας

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Αθανάσιος Χριστόπουλος » διοργανώνει για 2η χρονιά Σχολικό διαγωνισμό φωτογραφίας για το νομό Καστοριάς & έκθεση Φωτογραφίας αυτών που θα διακριθούν με θέμα « ΓΡΑΜΜΕΣ ».

Η έκθεση θα παρουσιαστεί από τις 10 έως 16 Ιουνίου 2016, στην είσοδο του κτηρίου της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές της Πέμπτης & Έκτης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της Καστοριάς καθώς και των Τριών τάξεων των Γυμνασίων Καστοριάς 2. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες από τον διαγωνιζόμενο και ΜΟΝΟ. Επιτρέπεται να αποσταλούν φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.
3. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει μέχρι 2 φωτογραφίες.
4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή (jpeg), έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε τουλάχιστον 180 dpi και σε διάσταση 20 x 30 cm.
5. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά –ως συνημμένα αρχεία – με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.christopouloskastoria@gm>ail.com,  έως τις 31 Μαΐου 2016, όπου θα αναφέρεται οπωσδήποτε, ονοματεπώνυμο, το σχολείο στο οποίο φοιτά καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή.

6. Οι τριάντα καλλίτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την φωτογραφική λέσχη μας θα πάρουν μέρος στην έκθεση.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ:
Όλες οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν και θα εκτεθούν θα πρέπει να είναι κύριας και αποκλειστικής κυριότητος των δημιουργών τους, και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών τους.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Οι τέσσερις καλύτερες φωτογραφίες (δύο για το Δημοτικό και δύο για το Γυμνάσιο) θα επιλεγούν από μέλη του τμήματος της φωτογραφικής λέσχης του συλλόγου μας και οι μαθητές θα βραβευτούν. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας και ώρα 7:00 μμ στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου a.christopouloskastoria@gm>ail.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria