Ο δήμος Καστοριάς διοργανώνει σημαντική ημερίδα για τις δημοτικές κοινότητες στον "Καλλικράτη" - OlaDeka

Ο δήμος Καστοριάς διοργανώνει σημαντική ημερίδα για τις δημοτικές κοινότητες στον “Καλλικράτη”

Έχει ήδη παρέλθει χρονικό διάστημα πέραν των πέντε ετών από την εφαρμογή του Προγράμματος “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ των θεσμών που έχουν εισαχθεί περιλαμβάνονται οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, η αποστολή και η λειτουργία των οποίων καθορίζονται στον ν. 3852/2010. Ωστόσο, έως σήμερα ο θεσμός αυτός δεν έχει τύχει της προσοχής που του αρμόζει.

Επίσης, δεν έχει αναπτυχθεί, στον αναμενόμενο βαθμό, ο επιστημονικός και πολιτικός διάλογος για την ανάπτυξη του ρόλου τους στη συνολικότερη αρχιτεκτονική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς με την πολύτιμη συμπαράσταση του Δήμου Καστοριάς, επιθυμώντας να συμβάλει στον διάλογο αυτό, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «ΘΕΣΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”» το Σάββατο 28 Μαΐου 2016: (αίθουσα εκδήλωσης, Limneon Resort & Spa).

Στην Ημερίδα θα προσκληθούν να συμβάλουν με τη σκέψη τους έγκριτοι επιστήμονες και δικαστικοί λειτουργοί. Θα ήταν ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία σας στην Ημερίδα αυτή.

imerida-dimos-kastorias

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria