Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου “Προφήτης Ηλίας” και Ακαδημίας “Θωμάς Μανδακάσης” - OlaDeka

Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου “Προφήτης Ηλίας” και Ακαδημίας “Θωμάς Μανδακάσης”

Χθες 7 Μαΐου 2016, στο περίπτερο της Ακαδημίας στη 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς,πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερης και στρατηγικής σημασίας σύναψη συνεργασίας μεταξύ του ιστορικού Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Προφήτης Ηλίας” και της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, το οποίο άπτεται σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος επιστημονικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, μορφωτικά, ωφέλιμα και ευαγή για τη περιοχή της Καστοριάς.

Οι δύο φορείς, θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουν για την άρτια συνεργασία τους και τη μεγαλύτερη δυνατή αμοιβαία προσφορά γνώσεων, πληροφοριών εμπειριών και υπηρεσιών.

Τη συνεργασία υπέγραψαν από κοινού οι πρόεδροι των εκπροσωπούμενων φορέων, ο κ. Ιωάννης Κορεντσίδης για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών και ο κ. Ιωάννης Τσακιρίδης για την Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς. Πλήθος κόσμου υποστήριξε την επίσημη αυτή τελετή δίνοντας το παρών στο περίπτερο της Ακαδημίας.

Στην φωτογραφία διακρίνονται μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Γουνοποιών καθώς και η Σύγκλητος Επιστημόνων της Ακαδημίας την ώρα της υπογραφής της συνεργασίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria