Με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Συλλόγου "Ορεστίς" το 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Συλλόγου “Ορεστίς” το 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες

Ευχαριστήριο του μαέστρου Κωνσταντίνου Ταμβάκη

– Ευχαριστώ τους ικανότατους χορωδούς της χορωδίας “ΟΡΕΣΤΙΣ”, οι οποίοι για ακόμη μία φορά απέδειξαν την υψηλή κλάση και πείρα τους, κάνοντας εμένα προσωπικά ως Μαέστρο, υπερήφανο.

– Επίσης ευχαριστώ όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την άκρως επιτυχημένη εμφάνιση της χορωδίας “ΟΡΕΣΤΙΣ” στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην αίθουσα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, δίπλα από την Λέσχη αξιωματικών, καλεσμένοι από τον “Συμβολαιογραφικό σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης” στο 1ο Παννελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε με άψογο τρόπο και επαγγελματισμό, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
– Ή βραδιά έκλεισε με μία υπέροχη δεξίωση με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό, στην Λέσχη αξιωματικών όπου αν μη τι άλλο, ή μαγευτική θέα προς τον Λευκό Πύργο και την θάλασσα που προσφέρει αυτό το σημείο, μας ξεκούρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε τον Υποστράτηγο κ. Γρήγορη Γρηγοριάδη που μας δεξιώθηκε σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον και για την αγάπη που πάντα μας προσέφερε.
– Ευχαριστούμε την γλυκύτατη Φανή Μπίζιου ή οποία μας συνόδευσε στο πιάνο τόσο επιτυχημένα.
– Ευχαριστώ τον σύλλογο, το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο μας κ. Κώστα Αδάμ ο οποίος έκανε όλες τις συνεννοήσεις και κατάφερε να είναι όλα στην εντέλεια.
– Επίσης συμμετείχαν οι χορωδίες:
……Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος
……Χορωδία Συλλόγου “ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ” Βέροιας
……Χορωδία Μικτή χορωδία Δ.Ε. Αγριάς Βόλου
……Χορωδία “ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ” Πνευματικού κέντρου
……Χορωδία “ΑΡΜΟΝΙΑ” Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
……Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης.
– Αυτή η βραδιά θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη!!!
– Έχω την βεβαιότητα ότι στο δικό μας, διεθνές φεστιβάλ χορωδιών στο Άργος Ορεστικό, στις 18 και 19 Ιουνίου, ή τελειότητα στην απόδοση της χορωδίας μας, είναι πλέον δεδομένη!

orestis-xorodia-alexandros-thesniki

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria