ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ EVENT ΜΑΝΑΚΑ - ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - OlaDeka

ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ EVENT ΜΑΝΑΚΑ – ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε τέτοιες προσπάθειες οι φορείς καλό θα ήταν να πουν κι ένα ευχαριστώ

Με άψογη οργάνωση και χαμογελαστό οικοδεσπότη τον Γιάννη Μανάκα, πραγματοποιήθηκε χθες ένα ξεχωριστό event στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του προέδρου της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων της γούνας αλλά και πολλών ξένων επισκεπτών.

Η εκδήλωση φαίνεται πως έχει αποκτήσει χαρακτήρα καθιερωμένου ετήσιου κοσμικού γεγονότος και φέτος ήταν πιο επιτυχημένη παρά ποτέ. Πλούσια κουζίνα, μουσική ορχήστρα με ζωντανή μουσική που είχε ευρύ φάσμα ρεπερτορίου και παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα το οποίο ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Η ξεχωριστή βραδιά προσέδωσε μια άλλη αίσθηση στην εκθεσιακή περίοδο της Καστοριάς και συμπλήρωσε με όμορφο τρόπο τα κενά που υφίστανται σε επίπεδο φιλοξενίας και δημιουργίας καλής εορταστικής εικόνας και εντυπώσεων για τους προσκεκλημένους στην περιοχή.

Μακάρι να μπορούσαν και άλλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ανάλογες στιγμές στους Ρώσους και τους άλλους επισκέπτες κατά την περίοδο της έκθεσης. Η γούνα, οι εκθέσεις και οι εμπορικές δημόσιες σχέσεις δεν κρατιούνται μόνο με παρακάλια και προσευχές. Υπάρχει μεγάλη γκάμα κινήσεων και πρακτικών που ολοκληρώνουν το παζλ. Και αφού δεν δύνανται να το πράξουν όλα οι φορείς, αξίζουν συγχαρητήρια και εύσημα σε επιχειρηματίες που κάνουν τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε να δημιουργείται θελκτική και ευχάριστη εικόνα σε φετινούς και μελλοντικούς εμπορικούς επισκέπτες. Μην ξεχνάμε ότι και αυτοί (οι επισκέπτες), άνθρωποι είναι.Δεν είναι απρόσωπα καρνέ επιταγών και πορτοφόλια.

Σε τέτοιες προσπάθειες οι φορείς καλό θα ήταν να πουν κι ένα ευχαριστώ…Κάθε τι άλλο θα θυμίζει το γνωστό “Όσα δεν φτάνει η αλεπού…”

και από αλεπούδες δεν έχουμε περίσσια ανάγκη…

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria