Ευχαριστήριο από την θεατρική ομάδα Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Ευχαριστήριο από την θεατρική ομάδα Άργους Ορεστικού

Ευχαριστούμε θερμά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Αναστασάκη και το Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που αξιολόγησαν με πραγματικό ενδιαφέρον και ζέση τη δουλειά της θεατρικής ομάδας Άργους Ορεστικού, διέθεσαν δωρεάν τη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης και παρείχαν το τεχνικό προσωπικό ώστε να ανεβεί η θεατρική παράσταση “Σβήσε την οθόνη και βγες στης φαντασίας το μπαλκόνι” σε σενάριο και σκηνοθεσία της κ. Αργυρώς Γεωργίου και με πρωταγωνιστές παιδιά – μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου σχολείου του Άργους Ορεστικού – υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή και καθ’ ολοκληρίαν την επιθυμία των παιδιών να δοθεί η παράσταση με σκοπό την ενίσχυση (μέσω της συλλογής φαρμάκων) της προσπάθειας των Γιατρών του Κόσμου.

Η παρουσία μας στη σκηνή του Βασιλικού Θέατρο Θεσσαλονίκης ήταν μια μοναδική εμπειρία τόσο για τα παιδιά και τους γονείς τους όσο και για τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνηση των μελών της θεατρικής μας ομάδας από την ανταπόκριση και την προσέλευση του κόσμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας παιδικών φαρμάκων για τους Γιατρούς του Κόσμου. Επιπλέον, τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση θα φέρουν για πάντα τη θετική ενέργεια των γεμάτων θετική διάθεση και κέφι τεχνικών του Κ.Θ.Β.Ε. που επιμελήθηκαν με περισσή αγάπη και προσοχή το φωτισμό, τον ήχο, τα καμαρίνια και το στήσιμο των σκηνικών της παράστασης, μετατρέποντας την προετοιμασία της σε γιορτή!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστούμε από καρδιάς τον Ιατρό κ. Βασίλη Ναούμ που αποτέλεσε τον δίαυλο επικοινωνίας ώστε να φτάσουν αποσπάσματα της δουλειά μας στον κ. Αναστασάκη, τους αγαπημένους φίλους που είναι κοντά μας και συμπράττουν με αληθινή αγάπη σε κάθε μας βήμα σε αυτό το “θεατρικό ταξίδι”, τα παιδιά του Συλλόγου

Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς, την Ιατρό κ. Βίκυ Μπουργανού για την ευαισθησία και συνεισφορά της στο κομμάτι της συλλογής φαρμάκων, τους μαθητές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού. Τέλος, θερμά ευχαριστούμε το Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη, για την προθυμία και τη συντονισμένη προσπάθεια τους ώστε να διατεθεί το λεωφορείο του Δήμου για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών.

Με εκτίμηση,
Η θεατρική ομάδα Άργους Ορεστικού

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria